Četvrtak 9. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 29.05.2013.
08:00
wannabemagazine, Vestionline A

Da li su ovo najgora mesta za seks?

Pogledajte listu deset najgorih mesta, koja nisu baš prikladna za seksualne aktivnosti, iako se nekima možda učine interesantnim.

U taksiju sa sve šampanjcem? I tada se probudite...
 

Taxi

Seks u taksiju izgleda primamljivo u filmovima jer se kao ne obazirete na vozača, a on kao ništa ne čuje i ne vidi. Da li biste se usudili na ovaj potez u našim taksijima gde će vam netolerantni vozač najpre uputiti preteći pogled a potom vas i izbaciti ili se, ne daj Bože, priključiti?

Groblje

Sama pomisao na seks na groblju je pomalo jeziva ali ljudima svašta pada na pamet. A možda je nekome fetiš upravo grobno mesto, pa im je totalno kul da vode ljubav skriveni iza nadgrobnog spomenika (računaju da su male šanse da ih u sred noći neko uhvati). Nama baš ne zvuči prijatno.

Crkva

Nije baš najbolje mesto za grešne aktivnosti ovog tipa. Čak i da doživite eksplozivan

Ima raznih predloga...ne treba na sve pristati!

orgazam i deset puta viknete “O Bože”, nećete se time “oprati”. Stoga, definitivno ovu lokaciju svrstavamo u jednu od najgorih!

 

Toalet u noćnom klubu

Upoznate savršenu priliku, očijukate neko vreme, popijete nekoliko (kome koliko treba) pića, opustite se i eto razloga za odlično petominutno zadovoljstvo! Međutim, ovo i nije baš najbolje mesto za ove stvari. Za početak, naši toaleti (čast izuzecima) najčešće predstavljaju mesto na koje morate da odete samo ako baš ne možete da izdržite. Sigurni smo da bi vam želju ubilo da vidite ili ne daj Bože ugazite u nečiji nered, uložak ili tampon. Tako da, bolje ne…

Javni prevoz

Nije baš prikladno prionuti na posao ukoliko se vozite u gradskom prevozu dok nedaleko od vas sedi baka od “mnogo ljeta” ili pak neko dete.

Avion

Toliko puta već viđena scena na TV-u - zaljubljeni par iskoristi toalet u avionu za razuzdani seks. Jeste primamljivo i nešto što deluje kao ono što “za života mora da se proba”, ali nije baš najsrećnije rešenje. Toliko je taj toalet mali da jedva i jedna osoba može unutra da se okrene tako da se nećete nauživati, a možete se lako povrediti. Ili pak biti uhvaćeni i kažnjeni.

 

Jeftin hotel

Pomenuli smo prljav toalet. Ovo je nešto slično. Koliko god vam se činilo kao idealno rešenje da partnera ili partnerku odvedete u neki hotel, motel ili prenoćište

Možda jeste uzbudljivo, ali ipak veliko ALI!
 

za male pare, jer nemate gde a hoće vam se, bolje nemojte. Osim ako provereno znate da redovno i na velikim temperaturama peru posteljinu…

Štala

Smrdi, krava u ćošku koja preživa ručak vas čudno gleda, seno nikako nije udobno i bocka, a velike su šanse da ugazite u nered iste one krave. Mada, kome to ne smeta...izvol'te!

"Romantika" na otvorenom

Pod ovim podrazumevamo seks “na sred srede” pred ogromnom nedužnom publikom npr. na festivalima, koncertima, izletima za Prvi maj i slično. Naime, iako smo mesto nazvali romantika na otvorenom, verujte da nimalo nije prikladno da vaše po’vatavanje ili kakav pijani pokušaj seksa gledaju drugi ljudi. Get a room!

Krevet vaših roditelja

I to smo viđali na TV-u. Sama ideja o seksu u krevetu roditelja je, po nama, u startu suluda. Prvo i osnovno, vrlo lako vas mogu uhvatiti. Drugo i ne manje bitno, verovatno će vam proći slika seksa vaših roditelja. Skoro pa fuj, zar ne?

Koje vam je najgore mesto za vođenje ljubavi (ne samo od gore nabrojanih)?

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online