Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 14.05.2013.
08:00
sheknows.com A

10 seksi poteza koja morate da probate!

Ako do sada niste osvojili svog dragog svojim veštinama u krevetu, posle ovih ''saveta'' ne samo da ćete uspeti u tome, nego ćete svog partnera večno zadržati uz sebe - nikad neće poželeti drugu!

Seksi potez 1: Budite spremni!
Seksi trenuci mogu se desti kad ih najmanje očekujemo. Zato iskoristite šansu da veče učinite vatrenim već na kauču. neka vam vaš partner prstima nežno i polaka mazi kožu. Laki, senzualni dodir stvara golicav osećaj koji će istovremeno probuditi vaše telo i spremiti ga za seks.

Iznenadite svog partnera

Seksi potez 2: Zadržite odeću na sebi!

U srednjoj školi ste verovatno imali granice preko kojih niste išle: ispod majice, preko pantalona, itd. Pa, bilo je nešto u tim tinejdžerskiom danima, jer može zaista biti pravo uživanje "igrati" se sa partnerom preko odeće, dok se golicate i dodirujete preko tkanine. na taj način se gradi i određena vrsta neizvesnosti i iščekivanja na kontakt kožom.


Seksi potez 3: Pravite krugove!
Hajde da budemio iskreni: većina momaka su prosto zahvalni kada im podarite oralni seks. Ali to nije izgovor da "spavate na lovorikama". Umesto što samo dižete i spuštate glavu, koristite jezik da polako pravite krugove po njegovom "alatu". Unesite više akcije u ovaj poseban muški trenutak.

Seksi potez 4: Podarite mu mnošto malih poljubaca!
Umesto da jednostavno jurišate na njegove prepone, bolje je da polako stvorite zapaljivu atmosferu pomoću lakih i nežnih poljubaca. Zatim mu poljubite bradavice, područje ispod ruku, i sve tako nadole ka kukovima i preponama. Ovi poljupci čine sve nerve u telu napetim i zagrejanim.


Seksi potez 5: Nagnite se radi većeg uživanja!
Za veću stimulaciju u misionarskoj pozi pokušajte da prebacite kolena preko ramena vašeg dečka. Ugao pod kojim se ova poza odvija stvara veći pritisak na vaš klitoris, i daje vam veće šanse da doživite orgazam. Uz to, dobro bi bilo da stegnete zadnjicu i podignete prepone nagore, u trenutku doživljavanja vrhunca.

Seksi potez 6: Budite malo grublji!
Unesite malo grubosti u seks tako što ćete nežno grickati partnerove bradavice i ušne školjke. Na vrhuncu strasti korisno je ostetiti malu količinu bola, kako biste se vratili nazad u realnosti uživali potpuno u trenutku.

Seksi potez 7: Uspravite se!
Volite ja-sam-gore pozu jervam daje osećaj kontrole nad situacijom, a on je voli zbog toga što može samo da se zavali i gleda. Ali, ono što morate da znate jeste da će ako se uspravite u ovoj pozi on uživati još više. Ne samo da i jedno i drugo možete da uradite više uz pomoć ruku, već je i sam seks intimniji.

Seksi potez 8: Unesite neizvesnost!
Malo nepredvidljivosti tokom seksa može učiniti doživljaj još intenzivnijim. Dok ste u misionarskoj pozi recite mu da vas iznenadi miksovanjem pokreta: neka se malo povuče, neka uđe do pola, ili do kraja, naizmenično. Neka izbor pokreta ipak ostane na njemu.

Seksi potez 9: Pokažite se!
Iako vašu unutrašnju "lošu devojku" može uzbuditi mogućnost da je uhvate u akciji, vaše pravo ja će verovatno imati problem tokom seksa u toaletu. Ali vaše egzibicionističke porive možete zadovoljiti prostim seksom ispred otvorenog prozora, sa ugašenim svetlom. Stanite pred prozor, a on neka uđe u vas otpozadi. Osećaj je nezamenljiv.

Seksi potez 10: Pronađite novi ugao!
Kako biste imali orgazam tokom oralnog seksa, vaš partner mora držati konstantan snažan ritam. Najlakši način da se to postigne su pokreti jezika gore-dole, ali sigurno ćete doseći vrhunac dok on prelazi jezikom preko vašeg klitorisa. Taj položaj za njega može biti naporan i neudoban, ali je trik u tome da pronađete pravi ugao.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online