Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 29.04.2013.
08:00
S media A

Kako da procenite da je dobar u krevetu?

Možda će vam biti teško da u to poverujete, ali seksolog Trejsi Koks tvrdi da u ovom slučaju "možete oceniti knjigu po njenim koricama", odnosno moguće je reći kakav je neko u krevetu pre nego što dođe do seksa s tom osobom.

Otkrivaju nas naši maniri, govor tela, odeća... Evo na šta treba obratiti pažnju ako želite da procenite kakav je neko ljubavnik.

Znala sam, kad smo večerali, da si dobar u krevetu...

NAČIN NA KOJI JEDE
Malo njih će negirati da su najbolji ljubavnici hedonisti: oni koji uživaju u svemu što im život nudi. A jedan od najboljih načina da skenirate nekoga je da obratite pažnju na to kako jede, kako se odnosi prema hrani. Postoje dve grupe: oni koji jedu da bi živeli i oni koji žive da bi jeli. Dobar apetit obično znači da osoba ima zdrav libido.

Način na koji neko stavlja zalogaje hrane u usta i žvaće ih, otkriće vam kako bi ta osoba mogla da vam gricka uho, ljubi vrat i neke druge delove tela.

NAČIN NA KOJI PRIČA
Ako neko govori monotono i menja izraze lica jednom u sat vremena, to je znak da će ta osoba biti dosadna i u krevetu. Oni koji gestikuliraju dok energično pričaju puni su života, a takvi će verovatno biti i u krevetu.

KAKAV JE U DRUŠTVU
Što je osoba društvenija i socijalno veštija, verovatno će biti i bolja u krevetu. Ako je neko dobar u komunikaciji s drugim ljudima i oseća se prijatno u društvu, bolje će se s nekim povezati i seksualno.

GDE SEDI
To gde će sesti dok ste na večeri ili na kafi može vam puno otkriti. Ako sedne nasuprot vas, da može bolje da vas promatra, a ne tako da može promatrati ljude oko vas – to je dobitna kombinacija. Što je više usredsređen na vas, verovatno će vam se s punom pažnjom posvetiti i dok ste sami.

NAČIN NA KOJI VAS DODIRUJE
Ljudi koji su kruti i ukočeni kad neko uđe u njihov lični prostor, nisu osobe otvorene za intimnost. Fizička udaljenost često ukazuje i na emotivnu te seksualnu distanciranost.

NAČIN NA KOJI VAS DRŽI ZA RUKU
Isprepleteni prsti ukazuju na erotičnu osobu. Suprotnost tome su osobe koje će vašu ruku prihvatiti vrhovima prstiju. Klasično držanje za ruke, dlan na dlanu ukazuje na osobu koja je pažljiva i privržena, ali teško da će vas seksualno iznenaditi.

NAČIN NA KOJI VAS LJUBI
Ako je njegov poljubac "mlitav", ta osoba je verovatno takva i u krevetu. Muškarac koji rukama drži lice partnerke i strastveno je ljubi – romantičan je i strastven ljubavnik koji želi puno. Ako ljubi polako i odvoji vremena da razradi tehniku kako bi poljubac bio što bolji, ta će osoba čekati i sa seksom posvećujući se predigri.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online