Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 29.03.2013.
08:00
cosmopolitan.rs A

Njegovi problemi, vaša rešenja

Pročitajte "rešenja" za 5 pipavih problema u seksu. Možda vam nekad zatreba...

Nikada nemojte ismevati njegovu muškost nego učinite da vas maksimalno zadovolji
 

1. Penis mu je mali

Možda ćete se razočarati ako otkrijete da je penis vašeg novog dečka mnogo manji nego vašeg bivšeg. Međutim, veće nije uvek i bolje.

- Manji penis obično lepo naleže uz G-tačku, dok veći može potpuno da je preskoči, teše seksolozi.

Izaberite najbolju pozu za pogodak pravo u metu: Dok ste vi odozgo ili mu sedite u krilu okrenute ka njemu - obe poze omogućavaju maksimalnu stimulaciju G-tačke.

Još jedan trik: izaberite pozu u kojoj ćete ga najjače osećati dok je u vama, poput seksa "u kučećem stilu". Izvijte leđa unazad kako biste ga osetile što dublje i kontrahujte vaginalne mišiće da biste ga čvršće stegle u sebi. I ne zaboravite da su i njegove ruke i usne jako oružje. Ako vam u sklopu predigre priušti oralni seks i tokom vođenja ljubavi vam dodatno stimuliše klitoris, veličina njegovog mališe može da postane nevažna.


2. Nije dovoljno izdržljiv

Neki momci prosto ne mogu dugo da izdrže. A dobra vest?

- Vaš dragi je verovatno svestan problema, pa možete zajedno da prionete na njegovo rešavanje, kažu seksolozi.

Za početak, produžite predigru. Što više vremena provodite ‘tamo dole’ to će seks biti duži, pošto vi kontrolišete koliko će se on uzbuditi. Kada se previše "raspali" nežno mu stisnite glavić penisa. To će usporiti dotok krvi i dati vam vremena da uhvatite korak sa njim.

Postoji nekoliko načina da ga učinimo izdržljivijim

Ili probajte kreni-stani metod: kada se približi vrhuncu stanite i neka se on na neko vreme usredsredi na to da vama pruži zadovoljstvo. Pauza od oko jednog minuta će mu dati vremena da spusti loptu. Zatim opet krenite u akciju i ponavljajte ceo proces sve dok ne osetite da se i vi približavate orgazmu, a onda doživite vrhunac zajedno.

Još jedan mogući razlog za njegov prebrzi finiš: nervoza. Mnogi muškarci misle da se od njih očekuje da vode ljubav kao porno zvezde, što ih ispunjava nervozom. Da biste ga oslobodile ovog pritiska, vi preuzmite kontrolu. Tako će brzo shvatiti da vi u stvari ne očekujete da to traje celu noć. A ako vaši uradi-sam pokušaji ne upale, mogu vam pomoći seksolozi ili urolozi.

3. Oseća se tamo dole

Kada se vaš dragi uzbudi, on se i znoji. I to, drage dame, ne samo ispod pazuha. Ali postoje neki suptilni koraci koje možete da preduzmete protiv tog neprijatnog mirisa.

Pozovite ga da vam se pre seksa pridruži ispod tuša i iskoristite to da ga dobro nasapunjate. A zatim mu recite koliko vam se dopada kada miriše tako čisto, na sapun. Ako ga svaki put pre seksa budete zvale u kupatilo, verovatno će sabrati dva i dva i shvatiti da vi (gle) preferirate čisto međunožje. Ako ni posle toga ne počne da bolje održava higijenu, možda ćete morati da budete direktnije. Momci bolje shvataju direktne izjave nego nagoveštaje.

Ako vaši diskretni pokušaji propadnu, recite mu nešto poput: "Dragi, malo si znojav između nogu. Je l’ možeš da se opereš?" A ako ni to ne upali, neće škoditi da mu održite mali govor kojim ćete ga motivisati (a la "Ne bih dizala glavu odozdo da lepše miriše!")

 

Pomozite mu da "progovori"
 


4. Tokom seksa ne daje ni glasa od sebe

Možda je malo stidljiv po pitanju verbalnog izražavanja svojih osećanja. Ili možda pojma nema da se vama "prljave" reči sviđaju. Zato preuzmite stvari u svoje ruke i sledeći put kada se nađete u krevetu recite: "Hoću da mi kažeš šta želiš - i kako se osećaš dok ti to radim". Kada jednom otkriju koliko to njima samima može biti uzbudljivo muškarci koji nikada nisu progovorili u krevetu postaju voljni da uče.

Muške muke tokom seksa

Ako i dalje okleva, načnite tu temu van kreveta. Recite mu: "Sledeći put kada budemo vodili ljubav hoću da čujem nešto prljavo". A kada pređete na stvar, vi same mu pružite primer tako što ćete prve reći šta vas "pali".


5. Nikad ne može još jednom

Sjajan seks može da se podeli u dve kategorije: "O bože, ne mogu da se pomerim" i "O bože, želim još". Jedini problem sa ovim drugim je to što on ne može… bar ne odmah.

- Nekim muškarcima sperma prosto sporije nadolazi nego drugima. Zato ako vam pokušaj da ponovite stvar ne uspe, provedite malo vremena ljubeći se i mazeći. Tako će se možda lakše zagrejati za još jednu rundu strasti.

Takođe, imajte ovo na umu: muška tela funkcionišu drugačije od ženskih. Ponekad on prosto ne može više, tvrde stručnjaci. Zato mu samo stavite do znanja koliko biste volele da kasnije ponovite stvar. A u međuvremenu biste mogle da zahtevate da vam priušti malo zadovoljstva samo za vas (oralni seks?).

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online