Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 09.03.2013.
08:00
cosmopolitan.rs, Vestionline A

Za ovim on čezne u seksu

Postoje male seksi "sitnice" za kojima čeznu verovatno svi muškarci

Šta nije jasno?! Svi muškarci vole da gledaju žensko telo, pogotovo tokom "akcije...
 

Žele da gledaju

Muškarcima gledanje prija skoro isto koliko i sama akcija - zato se pobrinite da mu priuštite seksi prizore. Na primer, odvedite ga do ogledala i tamo radite šta ste inače planirali. Biće još uzbudljivije!

Još jedan način da ga vizuelno "naložite": ne skidajte se do kraja. Ponekad muškarci vole da nešto bude ostavljeno mašti. Seksi veš može da bude isto tako uzbudljiv - ili i uzbudljiviji - od potpuno golog tela, jer mu golica maštu. Još zapaljivih prizora: priuštite mu pogled na vas u pozi žena odozgo ili ako se osećate orno za smelu akciju, dodirujte se pred njim.


Želi da seks bude zabavan

Nažalost, seks-akcija u stvarnom životu ne teče tako glatko kao u filmovima. Ne ide

Nasmejte se nezgodaciji ako do nje dođe

uvek sve kao po loju - neke poze prosto ne upale, a ponekad se čuju i vrlo čudni zvuci. To može da vam pokvari raspoloženje, ali ako ste oboje u stanju da im se nasmejete, doprineće da se osećate još bliskije. Dakle, ako vam se desi nezgodacija prilikom seksa (npr. ona lupi glavom o noćni stočić), ukoliko se pri tom niko nije povredio, slatko se ismejte i vratite na posao!

Ali, zabava u krevetu ne znači samo da umete da se nasmejete kiksu. Kladite se u nešto ili odigrajte neku društvenu igru uz dogovor da pobednik ima pravo da zahteva ispunjenje neke svoje erotske fantazije.


Želi seks iznenađenja

Dobićete veliki plus u njegovim očima ako ga "zaskočite" kada to uopšte ne očekuje. To će doživeti kao veliki kompliment, jer pokazuje koliko vam je privlačan. Priuštite mu malo spontane akcije tako što ćete ga dok se uveče vraćate kući zamoliti da skrene sa puta i parkira se na nekom skrovitom mestu. Ili ga možete na žurci povesti u ostavu. Još ako je neki "fensi" prijem...


Želi da vas uzme

Najbolji način da u njemu probudite seksualnu zver? Inicirajte malo sirove akcije u stilu uzmi-me-tvoja-sam. On želi divlji, animalan seks, ali mora da zna da i vi to želite!

Želite "jače" ili "brže"? Recite mu to!

Zavodljivo ga poljubite, a zatim se izmaknite i recite mu da ako hoće još može da dođe po to. I ako vam se učini da vas dodiruje kao da ste od stakla, možete i tokom seksa da mu tražite "jače" ili "brže.

Želi da mu nagovestite šta želite

Svaki muškarac bi poželeo da ima natprirodne moći koje bi mu omogućile da pogodi šta tačno treba da radi da bi zadovoljio ženu. Vaše erotske želje su im prava enigma, pa zato momci vole da devojka ume da nagovesti šta bi volela, a da to baš ne zvuči kao izdavanje zapovesti. Recite mu koliko vam prija kada vas dodiruje na određen način ili ga podsetite na tehniku koja vas uvek dovede do ludila. Ako predigra prekratko traje, recite mu da želite "tamo dole" da osetite njegovu ruku ili usne....

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online