Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Četvrtak 28.02.2013.
08:00
Smedia A

Kako da žene "izgube" glavu za vama

Mnogi muškarci nikad nisu naučili kako da razgovaraju sa ženama, i zbog toga prolaze kroz život nesposobni da ih privuku. Ovih 15 saveta će vam pomoći da budete sigurni da ne pravite greške sa ženom koju želite da privučete.

Foto: Ilustracija
 

Ženu najviše možete da privučete kroz razgovor, a evo kojih 15 stvari zna svaki muškarac koji ima uspeha sa ženama:

1. Treba da pričate o "emotivnim" temama kao što su uspomene iz detinjstva, buduće ambicije ili njene strasti. Takve teme za razgovor će srušiti njene emotivne barijere.

2. Žene žele muškarca koji se ne plaši da ih vodi. Dok pričate sa ženom držite kontrolu nad razgovorom. Nikad ne čekajte da ona određuje o čemu ćete pričati.

3. Obratite pažnju na neverbalne znakove koje vam žena šalje. Ako ste joj previše blizu, slučajno ste je pljucnuli dok pričate, ili ste učinili da se oseća neprijatno na bilo koji način... poslaće vam nagoveštaj. Obratite pažnju na to.

4. Zapamtite moto "Zabavno ne smešno". Žene privlače muškarci koji im dozvoljavaju da se zabavljaju. Ne koncentrišite se na to da su vam šale najsmešnije. Koncentrišite se na to da joj pokažete najviše uzbuđenja i uživanja.

5. Izazivajte je. Jedan od najlakših načina da razgovor sa ženom dovedete do nivoa da bude zabavan i zavodnički je da je zadirkujete. Setite se vremena koje ste proveli na igralištu. U muško-ženskim odnosima ono što je važilo na igralištu, još uvek ima efekta.

6. Postanite intimni sa njom. Žene pale muškarci koji se ne plaše da vode razgovor na ličnom, intimnom nivou.

7. Gledajte joj u dlan da biste je uzbudili. Ili pronađite neki drugi način da joj kažete ono što ste primetili u vezi nje. Žene obožavaju da čuju šta drugi misle o njima.

8. Izbegnite previše komplimenata. Žene odbijaju muškarci koji deluju očajno. Ako joj dajete previše komplimenata, to će joj zvučati neiskreno i kao da se previše trudite da je impresionirate. Zbog toga to može imati suprotan efekat.

9. Ako želite da znate kako da pričate sa ženama, a da ih ne smorite... Izbegavajte da postavljate previše pitanja u stilu "intervjua". Umesto toga iskažite svoje mišljenje u vezi stvari.

10. Zapamtite: Izjave umesto pitanja. Umesto da pitate "Gde si odrasla?" kažite "Ne izgledaš kao da si ovde odrasla." To vam omogućava da izrazite mišljenje o njoj i da izrazite svoju ličnost.

11. Ne sakrivajte svoj identitet. Ne plašite se da pričate o bilo čemu što volite i što vas zanima.

12. Nikad joj ne dajte komplimente za njene oči, izgled ili telo.

13. Kažite nešto što će joj ukazati da je vidite na "seksualni način". Ako to ne budete uradili, rizikujete da završite u prijateljskoj zoni.

14. Igrajte igre tokom razgovora da bi raspoloženje ostalo zabavno i zavodnički. Na primer, bilo šta što je kao "istina ili izazov", ili manje ekstremnu "igru pet pitanja" (Postavite pet pitanja na koja ona mora da odgovori netačno, i ako uspe ona je pobedila, a ako ne vi ste pobedili. Poenta je da postavljate što očiglednija pitanja, tipa "Koje ti je boje haljina?", jer ona zbunjuju.)

15. Ne prepuštajte se lako. Žene vole muškarce koji su izazov. Ako želite da održite ženino interesovanje ona mora da oseća da vas polako dobija. Ako misli da ste previše laki... izgubiće interesovanje.

Najbolji način da razmišljate o razgovoru sa ženama je da razmislite u kakvom bi zabavnom, opuštnom i seksualnom razgovoru vi najviše uživali. Pričanje sa ženom ne mora da bude teško. Samo treba da budete svesni šta ih privlači, a šta ih odbija. Držite se ovog spiska i radićete sve kako treba.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 28.02.2013. 22:24
A u stvarnosti dobra kola i pun novcanik para..
Četvrtak 28.02.2013. 15:21
I bez ovih saveta, dobro mi je islo.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online