Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 05.01.2013.
08:00
ordinacija.hr A

Ženskim savetima do savršenog oralnog seksa

Kako znalački zadovoljiti ženu oralno, saznajte iz tajnog dnevnika žene koja voli...žene!

"Počnite sasvim lagano. Prelazite nežno ustima i rukama preko celog ženinog tela, postepeno je zagrevajući. Kada je već prilično uzbuđena, što ćete iščitati iz težeg disanja i nesvjesnog uvijanja, krenite južno.

Želite da ovako završi (da ne kažemo, svrši)? Pratite uputstva!
 

Oralno zadovoljiti ženu ne znači jezikom palacati po njenom klitorisu bez plana i programa. Ako je dovoljno uzbuđena, žena može i tako da svrši, ali ako želite da isprobate pravu stvar, onda pokušajte malo drugačije.

Osim klitorisa, postoje i drugi intimni delovi koji su izrazito osetljivi ako ih stimulišete na pravi način. Imajte na umu da je svaka žena različita, ali sklopovi živaca ipak se nalaze na tačno određenim mestima. Izrazito su na primer osetljive ženske prepone - priuštite im sočne poljupce i lizuckanja koja recimo prate rub gaćica.

Izuzetno su osetljive unutrašnje strane velikih stidnih usana - kada tamo prelazite jezikom, istovremeno možete bočno stimulisati klitoris.

Neke žene vole da im nosom lagano potiskujete Venerin brežuljak dok jezikom obrađujete druge delove. Zapravo, ne možete baš puno pogrešiti, pogotovo ako pratite partnerkine reakcije - sve možete lagano liznuti, poljubiti, uzeti u usta (na primer, celu veliku stidnu usnu).

Malo okolišajte...ali ne preterujte u tome

Ipak, nemojte preterivati s ovim okolišanjem. Tu i tamo probajte lagano opuštenim jezikom da pređete preko klitorisa, pa ako partnerka glasno uzdahne i izvije se, došlo je vreme za konkretnije stvari.

Kada se umorite, što se svima događa, "smete" da se pomognete prstima, nosom ili bradom. Većini žena za vreme oralnog zadovoljavanja odgovara i prst ili dva u vagini. To će vam taman omogućiti kratak predah, ali ćete i pojačavati njeno uzbuđenje, jer će još brže hteti opet da oseti vaš jezik na svom međunožju.

Osim lizanja unutrašnje strane usana, ženama odgovara kada jezikom kružite oko celog područja malih usana, a pokušajte jezikom da uđete bar malo u vaginu.

Pokušajte da pređete jezikom celom dužinom ženinog intimnog područja, a zatim se malo zaustaviti na klitorisu, palacajući lagano po njemu gore-dole, levo-desno, pa malo u krug, pa opet malo celom dužinom… Raznovrsnost je itekako poželjna u seksu, ne zaboravite to!

Kada vagina vaše partnerke promeni boju i, usled navale krvi, lagano poljubičasti i nabubri, vreme je za intenzivnu stimulaciju klitorisa, i to u određenom ritmu. Isprobajte nekoliko načina i otkrijte na koji ona najbolje reaguje. Vrh jezika neka vam bude tvrd i istom jačinom i ritmom palacajte levo-desno i gore-dole sve do srećnog završetka.

Takođe, pokušajte da upotrebite malo više površine jezika i prelaziti preko klitorisa

I ne zaboravite - brzina nije vrlina!

naizmenično prednjom pa zadnjom stranom jezika. Nešto sporiji način, ali jednako efektan, uključuje razmicanje malih usmina i uvlačenje klitorisa u vaša usta te lagano cuclanje.

NAPOMENA:

- U kombinaciji s ustima, uvek možete istovremeno da koristite prste, razne igračke ili da menjate poze…

- Ne zaboravite da u slučaju oralnog zadovoljavanja žena, brzina nije vrlina. Takođe, žene nisu muškarci. One ne funkcionišu kao vi i trebaće im malo više vremena da se opuste i uzbude. Prizori lizanja koje gledate u pornićima i zemljotresni orgazmi u roku od dva minuta jako su daleko od stvarnosti. Ali budite uporni i inventivni i žene će vam itekako zahvaliti na uloženom trudu.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online