Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Nedelja 23.12.2012.
08:00
Intimna Medicina A

Saveti za seksualno (ne)iskusne muškarce

Guranje prstiju u njene do pola otkopčane pantalone je možda u neku ruku zabavna, ali ne baš i erotska radnja. Saznajte koji su to vrlo jednostavni i nekima možda podrazumevajući momenti na koje u stvari često zaboravimo.

Da ne bude posle: "Hmmm, šta ovo bi?!"
 

Neki muškarci zagovaraju teoriju da je seks namenjen njenom užitku. Njegov užitak se podrazumeva i nekako dolazi sam od sebe. Osim toga, muškarci su jednostavniji, imaju manje erogenih zona i pravo uživanje je samo orgazam, koji je kratak i intenzivan.

Mnogi muškarci ne bi se složili s ovim, iako je grubo govoreći to istina. Bitan užitak, koji muškarci doživljavaju u seksu je učestvovanje u njenom uživanju. Ali zašto to mora da bude tako komplikovano.

Mnogi ljudi, kao što je pokazala mala anketa, o seksu uče od prijatelja, koji su sigurno svi odlični ljubavnici i sve znaju. Uvek sve znaju dok su u muškom društvu i samo uz pomoć alkohola. Kratki saveti, kojima pomažu svima su često i ispravni, ali ponekad je teže nešto izvesti, nego reći. Pogledajmo nekoliko trikova i saveta, od kojih ćemo svakom dati kratak komentar.

"Duni joj u uvo...." - To je klasičan savet, koji u praksi vrlo brzo ode u pogrešnom pravcu. Uši su naime vrlo osetljive i prejako duvanje može jako da joj zasmeta. Ako istovremeno ispuštate i zvuke, sigurno ćete pokvariti užitak svojoj izabranici. S obzirom da najlakše učimo iz prakse, uzmite fen za kosu i prislonite ga na uvo. Uključite ga i pokušajte da masturbirate. Mislimo da je slika jasna.

Duvanje u žensko uvo mora biti izvedeno nežno, samo toplim dahom i ne direktno u ušnu školjku. Možda će joj se svideti, iako ne deluje isto na sve.

"Uhvati je za grudi... to sve vole" - Ženama je vrlo prijatan dodir po grudima, iako muškarci to shvataju potpuno pogrešno. Ne radi se tu o grabljenju i stiskanju, nego o milovanju. Posebno mlade devojke (dok im rastu grudi) i žene pred menstruaciju su izuzetno osetljive na dodir. Zato ih ne gnječite kao testo. Ne tresite ih i ne dobacujte se s njima tamo - vamo. Prema njima se ponašajte uvek sa jednom mišlju u glavi. Tu će se hraniti moje dete. Pokušajte to na trenutak da zamislite, i više nikada nećete grabiti ženske grudi kao podivljale zveri.

"Samo sam joj ruku stavio u gaćice i već je bila vlažna..." - To samo može da znači kako je svako ko ovako nešto izjavljuje zamenio uzrok i posledicu. Devojka je već bila vlažna, jer je verovatno već bila vrlo uzbuđena i želela seks, a ruka nije imala ništa s tim.

Gurnuti ruku kroz do pola otkopčane pantalone, posebno farmerke, svakako nije najprijatnija stvar za devojku. Veliko majstorstvo je potrebno da biste u tom položaju išta mogli da uradite. Ako ona u tom trenutku jako želi seks, onda bolje i to nego ništa, ali iz nijednog drugog razloga nemojte svlačiti do pola njene pantalone. Osim toga da ćete joj rastegliti donji veš, da će joj se tangice uvući u guzu, da ćete slučajno iščupati pokoju stidnu dlaku i da će vam prsti lepo mirisati, nećete postići ništa značajno.

Potražite primeren prostor, nežno joj pomozite da svuče pantalone i tek tada započnite sa igricama prstima. Žene uglavnom vole slobodu tokom seksa.

Muškarcima je dovoljno da otvore šlic, izvade ga i to je to. Žene tesna odeća stiska ne samo fizički već i mentalno. Ako niste imali dovoljno vremena da je svučete i pri tome joj pomognete, to govori o vašoj nestrpljivosti i vašoj suštinskoj potrebi - vašem zadovoljenju. One se tada osećaju iskorišćeno, a taj osećaj je za ženu nešto najgore i nije nimalo seksi, piše Intimate Medicine.

POVEZANE VESTI

Nedelja 23.12.2012. 17:21
Pišite više o ovoj temi! Čovek se deli u dva pola - muško i žensko, i tu treba da se nađe zajedništvo. To se odrazuje naravno i u seksu (...e baš ...!). A ko to nije svatio je onda i zaostao.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online