Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 09.02.2010.
13:55
Vestionline A

Poklon za Dan zaljubljenih: Dobar seks

Želite svom partneru da poklonite nešto posebno?Šta kažete na dobar seks? Ovo bi bila najintimnija proslava ljubavi, Vaš parnter će svakako biti iznenađen i zadovoljen. Napravite romantičnu atmosferu, upalite nekoliko sveća, pustite laganu muziku i otpakujte svoj poklon...

1. Razgolitite se i Vi!

Vaš partner verovatno nije nikada gledao vaše nago telo duže od nekoliko sekundi… Možda zato što u naletu strasti brzo skinete odeću, a tokom vođenja ljubavi su vaša tela preblizu da bi se išta jasno videlo. Ako mu dozvolite da gleda u vas dok ste potpuno goli, njegov libido će se znatno povećati, a okidač za strast će biti mnogo brži...

2. Probudite strastvenu zver u njemu

Inicirajte seksualni čin u stojećem položaju. Navedite ga da vas nasloni uz zid, dok su vaše noge oko njegovog struka. U ovakvom seksu on će zauzeti dominatan stav, a Vi ćete ga prosto izludeti strašću.

3. Stavite mu povez preko očiju

Ako želite potpuno da mu pomutite um onemogućite mu da pretpostavi vaš sledeći potez. Stavite mu povez oko očiju i dozvolite mu da oseti samo vašu kosu, svilene gaćice ili lančić…

4. Povedite ga na senzualno tuširanje u dvoje

 

Skinite se zajedno i polako povedite svog partnera sa sobom na tuširanje. Dok polako prelazite rukama punum klizave sapunice preko njegovog tela, uperite tuš sa mlakom vodom da prska preko vas.

 5. Pričajte mu "bezobrazno“

Počnite sa ispuštanjem glasova i dubokim disanjem, zatim mu šapnite na uvo nešto poput: "Šta želiš da ti uradim sada?“ ili "Obožavam kad mi to radiš!“ Vaš partner će izgarati od uzbuđenja.

 

6. Naterajte ga da žudi za Vašim usnama

Poljubac je čin prepleten nežnošću i strašću. Uđite u "njegov prostor“ sa zavodljivim, vlažnim i senzualnim poljupcima koji su, zapravo, pozivnica za seks.

7. Igrajte se igre – Seks bez pipanja

Kažite mu da drži ruke k sebi. Možete istraživati telo jedno drugog jezikom, usnama ili samo dahom.

8. Prosvetlite ga

Tantra je egzotična umetnost koja prolongira strast i omogućava dostizanje viših nivoa zadovoljstva. U svojoj noći požude nežno masirajnte njegovo uvo i to samo vrhovima prstiju. Ovo bi moglo načisto da ga izludi!

9. Vežite ga

Samo običan šal je dovoljan da on vidi zvezde, ako koristitite pravu tehniku.

Uzmite nešto duži svileni šal i obmotajte ga oko njegovog međunožja i vežite ga u veliki, labav čvor, ostavite krajeve slobodne i naslonite se na njega tako da čvor dodiruje vaš klitoris.

10. Igrajte se sa njim

Upotrebite neke seksualne igračke. Lisice presvučene plišem su zanimljiva igračkica, a ne povređuju zglobove ruku. Takođe, nikad ne možete pogrešiti sa vibratorom. Navodite svog partnera gde da vam stavi vibrator i kako da ga namesti. Ove igrice će vas uzbuditi oboje i uneti osveženje u vaš seksualni život.


Ovakav poklon za Dan zaljubljenih Vaš partner će pamtiti dugo. Verovatno ćete ga inspirisati da i on Vama priredi ovakvo iznenađenje! Razmislite, postoji li bolji i intimniji način da nekom pokažete koliko vam je stalo...

Srećan Dan zaljubljenih!

 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online