Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 21.08.2012.
08:00
Intimatemedicine, Vestionline A

Uzbudite partnera svojim dlanovima

Pokušajte da partnerovo telo upoznate dodirom....i uzbudite ga!

Dlanovima klizite preko kože partnera. Smanjite dodir na najlakši mogući pritisak, zamislite da između vaše i partnerove kože teče električna struja, da razmenjujete energiju. Taj osećaj nije nikakva čarolija ili neki "hokus pokus".

Dodir ima magijsko dejstvo! Iskoristite svoje dlanove za otkrivanje nove dimezije zadovoljstva
 

Dlanove okrenite jedan nasuprot drugog i približite ih. Opustite ruke i osetićete protok nečega među dlanovima, iako se ne dodiruju. Dlanove polako razmaknite i zamislite da tu energiju vučete natrag kao testo. Možda će vas dlanovi peći ili ćete osetiti toplinu u njima. Tako i partner oseća kada je vaše telo blizu, to je prosto fizički opipljiv osećaj. Uzrokuje uznemirenost i napetost, koja još povećava intenzivnost tog osećaja. Ako usput dodirnete kožu partnera, on to oseća kao "strujicu".

Neka partnerka legne na stomak i opusti se, a vi počnite da šetate svojim dlanovima milimetar iznad njene kože. Njeno telo okupajte u svojoj energiji koja teče kroz jastučiće vaših prstiju. Partnerku nemojte dodirivati nijednim drugim delom tela, kako ne biste prekinuli osećaj.

Milovanje može da napravi haos

Ako obratite pažnju, na pravom ste putu da se dlačice koje prekrivaju kožu naježe. Svaki dodir postaje nešto posebno jer svoje osećaje usredsređujemo na taj dodir.

Dok milujete guzu, oprezno i polagano pređite na noge i nazad preko guze do stidnih usana uz najnežnije dodire. Ne forsirajte, već dajte priliku da se privikne i počne da uživa. Pričekajte da sama raširi noge i dozvoli pristup.

Tek kada pri nežnom dodiru stidnih usana zaključite da vam je navlažen prst, prstom nežno povucite po sredini vulve. Budući da ćete njenu energiju usmeriti na određeni deo tela, prestanite s milovanjem i krenite na nešto konkretnije.


Dlanovi kao erotska površina

Dlanovi veoma cene nežnost i zato ih nemojte zaboraviti tokom seksa. Svaki prst je slastan, poližite ga, primite ga toplinom svojih usana. Prstima trljajte prste, usnama sledite žile dlana. Kroz dlakave muške ruke lutajte prstima i uživajte u škakljivom osećaju. Položite njegov dlan na svoje međunožje i samo uživajte u teksturi njegove kože.

Isto tako - muškarci, kada osetite ove sitne prste oko vašeg penisa, pokušajte da osetiti njihovu energiju, teksturu kože. Neka prošeta preko vaših napetih testisa, toplina njenog dlana je neopisiv osećaj intime....

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online