Subota 25. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 11.07.2012.
08:00
tportal, Vestionline A

Evo zašto je dobar seks za jednu noć

Ima takvih noći koje ne moraju biti vrhunac intimne, ozbiljne i smislene veze, nego samo čin koji je u tom trenutku izgledao kao jedni mogući. Postoje muškarci ili žene čije ime ne morate više ni da pamtite, ali se seksa i strasti te noći sećate s posebnom nežnošću. Pročitajte koji su razlozi zbog kojih seks za jednu noć uopšte nije loša ideja!

Seks za jednu noć uopšte nije loša ideja!
 

1. O seksu razmišljate zdravo

Kad god započnete polni odnos, činite to samo iz razloga zbog kojih ćete se osećati dobro. To može da znači seks s osobom koju volite i u koju imate poverenja, ali i sa strancem kojeg ste nedavno upoznali i nikada ga više nećete videti. Ako radite to jer očekujete samo čisto zadovoljstvo i zabavno iskustvo koje ne traži dalje obaveze, nema razloga da se slobodno u seks ne upustite.


2. Osećaj krivice je rasipanje energije

Ako ste koristili zaštitu, osećali ste se fizički sigurno i pronašli seksualni užitak, ne morate da žalite što se dogodio seks za jednu noć. Malo seksualne avanture ne znači da trebate osuđivati svoj moral. Ako ipak imate osećaj da je nešto bilo pogrešno zapitajte se da li vam je stvarno bilo neugodno prošle noći ili ste programirani da o svojim postupcima, izborima, i telu razmišljate u okvirima očekivanja društva o tome kako bi žene trebale da se ponašaju? Zapamtite, vi ste vlasnici svojih odluka. Donosite ih s razlogom i samo jednom živite.

Strast bez ikakvih očekivanja, obaveza i osećanja krivice!

3. Niko nikome nije dužan

U svetskom bestseleru “Strah od letenja” piše “Nema skrivenih motiva. Nema igre moći. Muškarac ne “uzima”, a žena ne “daje”. Niko ne pokušava da dokaže nešto ili dobije bilo šta od bilo koga.” To je, ukratko, seks u kojem niko nikome nije dužan.


4. Bez pretenzija da bude nešto više sem seksa

Možda vam je i ovo poznato: rekli ste sebi da se nećete emocionalno vezati i da će odnos s partnerom biti baziran samo na seksu. Znate, međutim, da ste puno ranjiviji kada ste goli pred nekim. Veza koja se navodno bazira samo na seksu, obično završi u samozavaravanju i višemesečnom negiranju vaših pravih osećanja da bi se na kraju neobavezni odnos pretvorio u veliki nered. Jedna noć je dobar recept za one kojima je teško da razdvoje fizičko od emocionalnog. Tako ćete doživeti čisto seksualno iskustvo bez očekivanja da se pretvori u nešto više.


5. Obavićete posao bez gubljenja vremena

Jedna od velikih stvari kod seksa za jednu noć jeste ta da osoba s kojom ste ušli u odnos ne mora biti Prava ni Pravi. Smisao ovog vrućeg druženja je malo zabave u intervalu kad nijednom od vas dvoje nije na vidiku pravi partner. Slatki, neobavezni seks vas može podsetiti da ste privlačni i omogućiti da zadovoljite svoje seksualne potrebe dok vas spašava od nepotrebnog upoznavanja ljudi koji nisu za vas.


6. Seks za jednu noć je savršena slatka osveta

Partner vas je varao. Bivša najbolja prijateljica se zakačila za vašeg bivšeg. Shvatili ste da je sve vreme dok ste bili s njim gajio tajnu opsesiju prema zgodnoj kolegici. Ovo su trenuci kad je lako skliznuti u osećaj da sa vama nešto nije u redu, iako su zapravo drugi bili oni koji su postupali neprimereno.

Učinite to samo ako ste sigurni da to želite

Umesto da upadnete u samoprezir zašto ne biste malo iskalili svoj bes? Uostalom, imate pravo da budete ljuti. Takođe, endorfin tokom seksa pomoći će vam da se relaksirate i poboljšati vaše raspoloženje.


7. Život ne mora uvek da ima zaplet

Seks za jednu noć je divan teren za fantazije i ničija zemlja između fantastične vas samo te jedne noći i fantastične vas u stvarnosti. Nisu u pitanju dvostruki, paralelni životi, nego samo o jednoj noći. Bez obveza.


8. Što bolje upoznate samu sebe, seks će biti bolji

Kada seksom za jednu noć, svesno ili nesvesno pokušavate da popunite emocionalnu prazninu, obično ćete se sledećeg jutra osećati još gore i praznije. Ako osetite oklevanje ili ako niste sto posto sigurni da je to prava stvar u pravom trenutku, odstupite korak natrag. Učinite to samo ako znate da to želite, ako se osećate sigurno i znate da ćete uživati u tom trenutku.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online