Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Petak 22.06.2012.
08:00
Cosmopolitan.rs A

Seksi udarci za početnike

Za sve nevaljale devojke izdvojili smo nekoliko saveta kako da udaranje po guzi uvrstite u svoj seksualni život i tako ga učinite još uzbudljivijim...

Foto: ilustracija
 

Zašto udaranje čini seks uzbudljivijim?

Za mnoge je lupkanje po guzi vrhunac preidgre. Na fizičkom nivou udarci pospešuju cirkualciju krvi oko genitalija što dodaje adreanalin.

- Neki to smatraju tabuom, ali to je varnica koja celu priču čini posebnom - navodi ekspert za seks i veze, kao autor knjige Steamy Sex, dr Pam Spur - Onda naravno postoji onaj momenat dominacije.

Proverite da li on to želi

Ukoliko niste sigurne kako da ovaj neobični momenat uvedete u svoju seksualnu rutinu, bolje prvo pitajte svog partnera kako bi on reagovao na to. Pokušajte indirektno tako što ćete pročitati scenu iz knjige o seksi sekretarici i njenom šefu, čisto da izvidite njegovu reakciju. Ako se pak, osećate hrabro možete mu šapnuti da ste bili nevaljala devojčica i da neko mora da vam očita lekciju.

Iako mislite da će se mnogim muškarcima ovo svideti mnogi se vode time da na žensko nikada ne smeju dići ruku, dok se drugi osećaju nesigurno zbog momenta dominacije. Stoga na vreme uzmite sve ove stvari u obzir.

Kontrolišite situaciju

Ako je ovo potpuna novina za vas kao par prvo se dogovorite oko signala. Koristite ih da komunicirate kada želite da prestane, ili vas boli, ili se jednostavno osećate neprijatno. Nemojte se vezivati jer će vam tek tada biti posebno teško da s glavom u jastuku viknete "Stani" ili nešto slično.

Seksi udarci su samo za devojke koje dobro poznaju svog partnera, a ne nešto što radite sa nekim koga ste tek upoznale. Bez obzira na to koliko je šarmantan ovakve seksualne igrice odložite na neko vreme.

Prvo preidgra

Pre lupkanja pazite na to da neko vreme provedete u požudnoj predigri. Ukoliko niste dovoljno napaljeni, težak udarac po guzi će vas sigurno zaboleti.

- Ne pomišljajte da počnete bilo šta dok se totalno ne uzbudite - upozorava seks ekspert i autorka knjige Superhot Sex, Trejsi Koks - Što ste uzbuđeniji lakše ćete podneti erotični bol.

Postanite neko drugi

Savršeni spoj u seksu upravo čine lupkanje i zamena uloga. Oblačenje i pretvaranje u nešto što niste na par sati dozvoljava vam da istražite efektnije načine uzbuđenja i seksualne slobode.

- Nikada ne potcenjujte moć uloga - kaže Pam - Ovo vam može pomoći da uđete u raspoloženje i da vam hrabrost da izvedete najseksepilnije fantazije.

Zagrejte ga

Ako se pitate koji je najbolji način da počnete Trejsi sugestira da postavite svoje prste tačno iznad njegove guze. Jednu ruku stavite na jednu stranu zadnjice, a drugu na genitalije.

- Zamahnite svojom rukom lagano, ne šireći prste - navodi ona. - Prvi put bi trebalo da bude više kao lupkanje nego pravi udarac. Kada to uradite neko vreme masirajte njegovu zadnjicu i mazite njegove genitalije.

Jače, brže

Želite još? Prvo proverite da li vaš partner uživa u tome čitajući njegov govor tela. Ukoliko je sve u redu slobodno pojačajte snagu udaraca sa po par sekundi razmaka između svakog i menjanjem tempa kako biste ga što više iskušavali.

Korisna sredstva

Kao početnicima prvo ćemo vam savetovati korišćenje ruku, ali kada steknete iskustvo u priču uvedite i igračke koje služe svrsi kao što su poluge, štapove i lenjiri. Većina seks šopova prodaje ove proizvode stoga ga možete iznenaditi veoma originalnim poklonom.

Savijte se

Iako je najlakše početi sa nežnim udarcima postoji čak i nekoliko poza koje će ovo učiniti daleko efektivnijim iskustvom. Postanite nego drugi, zamenite uloge pa neka on sedne na stolicu presavije vas preko kolena, veže ruke a zatim vam održi lekciju. Ohrabrite ga da vam naređuje, ili ako ste vi ta koja drži polugicu u ruci tačno mu govorite šta želite od njega.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online