Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 17.06.2012.
08:00
cosmopolitan.rs A

Seksi inspiracija: Vruće scene iz filmova

Scene seksa u filmskim hitovima mogu da vas inspirišu da u svoj seksualni život unesete spoj bajke i realnosti. Ako se malo potrudite, i vaš seksualni život može biti idealan kao da ga je osmislio čitav holivudski kreativni tim. Inspirišite se svevremenskim ostvarenjima, gde su filmske scene seksa isplanirane do najsitnijih detalja....

Ko se ovoga ne seća!?: Ultra seksi!

Napravite scenu za "Oskara"

Ako vam spavaća soba služi kao ormar ili kutak za peglanje, a ne isključivo kao mesto za spavanje i vođenje ljubavi - bežite iz nje. Nijedan dosadašnji lik Šeron Stoun ne bio raspojasao svoju erotičnost u sobi punoj računa, neosušenog veša ili fotografija mame, pa ne bi trebalo ni vi.

Satenska posteljina, mirišljave arome i tanka tamna zavesa koju vetar zanosno leluja pre će delovati kao afrodizijak. Za muškarca posebno, jer će mu se činiti da ste ga pustili u svoje žensko carstvo, gde vlada magija čipkastih haltera i iz koga se uvek izlazi sa blaženim osmehom na licu.

Nikada, takođe, ne potcenjujte moć drugih lokacija, poput kade okružene plamenom sveća. Osetićete se specijalno, uzbuđeno, avanturističkog duha i romantično - istovremeno.


Volite ga nežno

Kada su u pitanju scene seksa, na prvom mestu pogled označava nivo strasti, ali i i ljubavi. Pitanje je koliko zbog brzog načina života provodite slobodno vreme sa svojim partnerom u opuštenoj, spontanoj i bezbrižnoj priči, a kamoli u pogledima zbog kojih ste spremni da zaboravite sve moralne barijere.

Setimo se samo kako je Patrik Svejzi gledao Demi Mur u filmu "Duh". Probajte to kod kuće, uhvatite svog partnera sa obe ruke, gledajte ga pravo u oči, poljubite u kapke, nos i obraze, a onda pređite prstima preko lica. Neka ovo bude početak zajedničkog putovanja dodirima, sve do nekih novih erogenih zona. Iznenadićete se šta ćete sve otkriti... Možda čak krenete na časove grnčarstva, kad vidite Demi i Patrika u akciji.


Pomeranje granica

Sve što će razmrdati ustaljenost, naročito ako ste u dužoj vezi, vrlo je dobrodošlo. Ignorišite uobičajene seksualne aktivnosti. Na primer, probudite se ranije i istuširajte zajedno sa svojim dragim. Još jedan predlog: postanite smeli, drski, odlučni. Sledeći put kada se zajedno nađete u kuhinji zaboravite na spremanje jela. Sedite na radnu površinu i obuhvatite ga nogama. On će shvatiti poentu, a vi ćete zauzvrat dobiti sve ono što je dobila Glen Klouz od Majkla Daglasa u filmu "Fatalna privlačnost". Takođe u kuhinji.

Granice ne postoje!

Što češće menjanje poza je isto tako poželjno za otkrivanje neotkrivenog. Dobar primer je "More ljubavi". Romantičan krimić u kome Elen Barkin opis filozofije seksa Al Paćinu svodi na pucketanje prstima, kao trenutne životinjske privlačnosti. Seks na brzaka stojeći uza zid oduvek je imao posebnu draž, reklo bi se čak i oreol kulta.

Izaberite momenat kada se on najmanje nada (a i vi!). Neka vam se tela dodirnu celom dužinom, uz sočni mokri poljubac koji puca na sve strane. Kad smo kod toga, moramo reći da je jedna od uzbudljivijih životnih stvari upravo poljubac. On ima mnogo značenja, funkcija, jednostavno od njega sve počinje. Ako volite filmove Toma Kruza (ili njega), znate koliko je interesantno ljubiti se gde god stignete. Ako baš ne želite na javnom mestu, skrenite u neki mračni haustor. Tako strastvene poljupce prenesite i u spavaću sobu.

Probudite seksualnost do kraja

Džejn Marč i Toni Leng u "Ljubavniku" sastaju se tajno, bežeći od osporavanja ljubavi i sajgonske žege. Ovde možete videti kako se dostiže poetski vrhunac u svakom smislu, sa nikada ni približno snimljenim prizorima buđenja seksualnosti kod mlade devojke. Da se razumemo, pojam seksualnosti nije povezan sa godinama. Sve zavisi od vas. Seks je najveći životni pokretač, pa zašto mu se onda ne biste prepustili u potpunosti. I muškarcu koji ume da osvaja. Dajen Lejn je to predstavila u filmu „Neverna žena“. Oliver Martinez podsetio ju je da požuda nikada ne nestaje. Samo je potreban muškarac da je probudi. Ne kažemo da bi trebalo da varate partnera, ali ako ste singl potražite zagrljaje koje je Martinez dao Dajen u svom stanu. Pre toga, podsetimo se scene u kojoj ona hoda njujorškim ulicama po nevremenu, kada joj vetar podigne suknju i time daje nagoveštaj nesputane senzualnosti.


Podignite temperaturu

Uputstvo za pohotni seks po svaku cenu možete prekopirati iz filma "Prava romansa". Patriša Arket i Kristijan Slejter se posle samo jedne zajedno provedene

Izaberite svoj "nivo"

noći venčavaju, nakon čega, posle brojnih obrta, sa kovčegom punim droge odluče da krenu u Kaliforniju gde će je prodati. Na pola puta se, bez obzira na vrlo napetu situaciju, "dohvate" u telefonskoj govornici pored puta, dok im društvo pravi čuveni rokenrol hit "Čentili Lejs". Odlično je dočarano kako se dvoje zaljubljenih seksaju bez obzira na mesto, vreme i atmosferske prilike.

Ova scena pali i najžešće konzervativce, kojima bi verovatno više prijao film "Oficir i džentlmen": mladi i zgodni pilot (Ričard Gir) smuva lokalnu devojku (Debra Vinger), pokupi je i odvede u motel. A onda joj cepa odeću...

Želite suptilniji prilaz seksu, ali da se ipak završi eksplozijom strasti? U filmu "Titanik", Kejt Vinslet i Leonardo Dikaprio bili su protagonisti epske romantičnosti. Vodili su ljubav nakon što je on nacrtao njen nagi portret, pa eto ideje. Probajte da se igrate i začinite svoju predigru neočekivanim potezima.


Postanite zavodnica

Još jedan klasik zavođenja: dobra priča. Seksi žene u filmovima su erotične. Tako izgledaju, tako govore, tako se ponašaju. Muškarci otkidaju na to. Bred Pit je kapitulirao pred jednom takvom. Tokom premijere filma "Gospodin i gospođa Smit" svi su znali da se zaljubio u Anđelinu Džoli. Činilo se kao da iz prvog reda gledamo delove njihovog privatnog života.

Zavodljivost je i te kako potrebna i kada se radi o oralnom seksu. Kadrovi u kojima Rajan Gosling oralno zadovoljava Mišel Vilijams s pravom stavljaju film "Blu Valentajn“ među one čije scene seksa neće biti zaboravljene.

Ponekada je seks samo "seks", a nekada i vođenje ljubavi. U slučaju Rejčel Adams i Rajana Goslinga u filmu "Beležnica" definitivno je opcija dva. Zato uživajte i u jednom i u drugom. Jednostavno, maštu pretvorite u realnost.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online