Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 14.06.2012.
08:00
cosmopolitan.rs, Vestionline A

Prava seks poza sa svako raspoloženje

Verovatno imate svoju omiljenu pozu, ali niko vam ne garantuje da će ona "upaliti" svaki put. Zato prilagodite vođenje ljubavi situaciji. Bez obzira na raspoloženje u datom trenutku, imamo najbolji savet za svako od njih!

Probajte unapređenu misionarsku pozu

Osećate se romantično?

Probajte seks pozu: Unapređena misionarska poza

Zašto: Vi i vaš muškarac ste licem okrenuti jedno ka drugom što stvara dodatni osećaj bliskosti

Instrukcije: Kako bi ste promenili klasičnu misionarsku pozu, umesto da se vaš muškarac oslanja na laktove, zamolite ga da se pomeri 5 do 10 santimetara napred. Neka postavi svoje ruke sa obe strane vaših ramena, dok njegovo telo pada ravno na vas. Dok vam se noge dodiruju, podignite svoju karlicu optrilike 5 cm ka njemu. Neka uđe u vas lagano, stvarajući blagi otpor. Umesto klasičnog pomeranja napred i nazad, pomerajte se gore i dole.


Osećate se atletski?

Pokušajte seks pozu: Zaljuljaj me nežno

Zašto: Poboljšava osećaj za ravnotežu i zateže vaše mičiće

Instrukcije: Neka on stane, okrenut leđima prema krevetu (ili veš mašini) i neka vas podigne svojim rukama tako što će zgrabiti vašu zadnjicu i zadnji deo butina. Obgrlite njegovo telo svojim nogama i postavite stopala na ivicu kreveta radi potpore. Ruke stavite oko njegovih ramena i vrata. Dok on ulazi u vas, vi blago poskakujte gore-dole uz pomoć njegovih ruku.

I za sportiste i za užurbane, imamo pravu pozu

U žurbi ste?

Probajte seks pozu: Vibracije u celom telu

Zašto: Ova poza garantuje da ćete i vi i vaš muškarac brzo biti gotovi

Instrukcije: Prislonite na gornji deo veš mašine okrenuti ka njoj, dok su vaša stopala ravno postavljena na podu. Neka vaš muškarac stane ispred vaše zadnjice, između vaših nogu. Kada počnete, uključite veš mašinu. Neka se i on nagne napred, tako da su njegove butine priljubljene uz vaše. Oboje ćete osetiti vibracije u celom telu što će znatno ubrzati postizanje vrhunca.

Osećate se bezobrazno?

Probajte seks pozu: Mehanički bik

Zašto: Poza je odlična za stimulaciju G-tačke, a ruke vam ostaju slobodne

Instrukcije: On neka legne na leđa i raširi noge savijene u kolenima. Okrenite se licem ka njemu, stanite iznad njega i lagano se spuštajte na njegov stomak, tako da vam stopala budu sa spoljne strane njegovih ruku. Kada se spustite do dole, nagnite se unazad i, oslanjajući se na dlanove, pomerajte kukove gore-dole.

Bezobraznice, imamo i za tebe nešto

Osećate se zapovedno?

Probajte seks pozu: Supernova

Zašto: Vi odlučujete o svemu dok ga jašete

Instrukcije: Počnite od klasične poze - žena na vrhu. Umesto da on leži celom dužinom na krevetu, neka se namesti tako da leži nogama okrenutim ka jastucima. Kada osetite da ste blizu vrhunca, prestanite da se krećete, i nežno ga uhvatite oko tela. Oslanjajući se na kolena, lagano ga pomerajte ka ivici kreveta, sve dok njegova glava, ramena i ruke ne skliznu sa ivice kreveta. Zatim ga zajašite ponovo.


Osećate se umorno?

Probajte seks pozu: Senzualno i ležerno

Zašto: On sve radi, vi možete da se zavalite i da uživate

Instrukcije: Ova poza je suprotna od Supernova poze. Lezite na leđa, tako da su vam noge okrenute ka jastucima. Primenite misionarsku pozu i kada se oboje približite vrhuncu, pomerajte se ka ivici kreveta sve dok vaša glava, ramena i ruke ne skliznu sa ivice kreveta. Zatim nastavite.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online