Utorak 14. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 12.06.2012.
08:00
cosmopolitan.rs A

10 najboljih seks saveta

Počnite sa primenom još večeras!

Učinite da poludi!

1. Bez dodira

Akcija će ga naterati da poželi da rastrgne odeću sa vas, a vi ćete se osećati moćno jer imate kontrolu u svojim rukama. Pravila su više nego prosta – možete da mu radite šta god želite, ali on ne sme da vas dodiruje. Ova igrica traje onoliko koliko vi to želite, ali pre nego što mu dozvolite da vas ponovo dodirne – zatražite mu da uzvrati uslugu.


2. Avanturu započnite vi

Možda vaš muškarac nije veliki avanturista kada je seks u pitanju, ali postoje načini da tu osobinu probudite u njemu. Ostavite mu poruku u kojoj mu jasno, ali slatko, kažete šta sve želite da radite sa njim. Slobodno opišite svoju želju do detalja, uživaće u svakom od njih. Ukoliko živite zajedno, poruku mu možete ostaviti na ogledalu, što ce mu biti fantastično jutarnje iznenađenje. Verovatno će odlučiti da se vrati u krevet.


3. Prljave igrice

Probudite svoj alter ego i obucite se kao osoba iz svoje najprljavije seksualne fantazije. Kako početak može biti težak, savetujemo vam da uzmete malo vremena da se uživite u ulogu. Ako želite da budete sekretarica, obucite belu košulju, usku crnu suknju,

Iznenadite ga...

samodržeće čarape i visoke štikle. Ne zaboravite naočare! Polako mu priđite i recite mu da vam izdiktira pismo. Nakon toga, zatražite od svog ‘šefa’ povišicu. A spavaća soba je idealno mesto da porazgovarate o uslovima vaše povišice.

4. Iznenadite ga seksom

Lepo je iznenaditi ga hranom, odećom, parfemom, ali malo drugačiji pokloni ostaćemu mnogo duže u sećanju. Dogovorite se da jedno drugom ispunjavate seksualne usluge. Recimo, u toku jedne nedelje (ili duže!) daćete mu pravo da od vas zatraži seks kad god to poželi. Seksualne usluge biće različitog tipa, ali nemojte mu govoriti šta ga čeka. Neka se svaki put iznenadi.


5. Kada pogodi pravu tačku – recite mu to

Svakome s vremena na vreme treba potvrda da je ono što radi dobro. A naročito kad se to nešto dešava u krevetu (ne mislimo na njegovu sposobnost da dugo spava!). On želi da zna šta je ono što vas zadovoljava, pa kad vas sledeći put izludi nekim potezom, recite mu. Muškarci vole da im iznova i iznova govorite da su u nečemu odlični i da obožavate kad on to radi. Čak i ako morate malo da preterate u hvaljenju, slobodno. Oni vole da čuju vaše uzdahe zadovoljstva tako da se oslobodite i uživajte u onome u čemu je on najbolji.

 

6. Oralom do zvezda

 
Neka njegov penis bude vaša lizalica

Oralni seks uglavnom nije prva stavka na listi ženskih omiljenih poza, ali dajemo vam savet kako da od blow job-a napravite akciju u kojoj ćete i vi uživati. Neka njegov ponos postane vaša lizalica. Sisajte i polako i brzo, i vrhom jezika i celim jezikom, uvijajte jezik oko njega, sve dok se i u vama ne probudi velika želja za seksom. On će se izgubiti od dobrog osećaja, a vi ćete imati punu kontrolu nad njim.


7. Uzajamna masturbacija

On verovatno gleda porniće i sam, ali ovaj put uradite to zajedno. Vizuelnu stimulaciju koju dobijate pojačajte zajedničkom masturbacijom. U početku neka svako stimuliše sebe, a kasnije, kako uzbuđenje raste, počnite da se dodirujete uzajamno. Svi znamo kako se taj film završava...


8. Nije obdaren…imamo rešenje i za to

Čak i ako njegov penis nije one veličine koja bi vama odgovarala, to ne mora da ima negativan uticaj na vaš seksualni život. Treba samo da izaberete one poze koje podstiču stimulaciju i trenje G-tačke. Kada ste vi gore, okrenite se ka njemu, tako da njegov penis ulazi pod uglom, u pravcu vašeg stomaka. Isti savet oko pronalaženja odgovarajućeg ugla je primenjiv i na doggy style, jer se G-tačka nalazi na oko 5

Postoji rešenje za sve!

santimetara od ulaska u vaginu, na prednjem zidu, dakle ispod stomaka.


9. Uvek je lepo na vrhu

Ukoliko imate problema sa upražnjavanjem seksa kada ste vi na vrhu, lubrikant će postati vaš najbolji prijatelj. Što ga više stavite, lakše će vama biti. Najbolje je da se popnete na njega kada on sedi, jer je ugao povoljniji. Veoma je važno da budete opušteni, tako da dišite duboko, koristite lubrikant i uživajte.


10. Utešite ga

Svakom muškarcu se nekad desilo da je imao problema sa postizanjem erekcije (čak i ako kaže da mu se to apsolutno nikad nije desilo). U ovakvim situacijama, vaša podrska je ključna, ali uradite to tako da ne pridajete previše pažnje tome. Zagrlite ga i ponašajte se kao da je sve u savršenom redu. Dajte sve od sebe da ne započinjete tu temu u razgovoru, jer će se on zbog toga osećati još gore, što može dovesti do začaranog kruga loših osećanja. Osim ako nije medicinski problem u pitanju, stvari će se vrlo brzo vratiti u normalu. A kad se vrate, imaćete dovoljno vremena da isprobate sve ove savete. 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online