Subota 11. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Sreda 30.05.2012.
08:00
tportal, Vestionline A

Obavezna pitanja pre seksa!

Pre nego što se upustite u seksualne odnose trebalo bi sa partnerom da porazgovarate o nekim važnim pitanjima, kako kasnije ne bi bilo kajanja. Odgovori su jako bitni za vašu zajedničku budućnost.

Da bi seks bio sjajan i siguran, mora o nekim stvarima da se priča

1. Polne bolesti

Jako je važno da pre stupanja u seksualne odnose razgovarate o polnim bolestima koje možda neko od vas dvoje ima.


2. Ranija seksualna iskustva

Ovo je uvek neugodna tema i nije lako pričati o seksu sa bivšim partnerima, seksu za jednu noć... Naravno, nije potrebno da nabrajate sve one sa kojima ste bili u krevetu, ali ako imate neke probleme iz prošlosti koji nisu rešeni, a mogli bi da utiču na budućnost, podelite ih sa parterom.


3. Recite šta vas uzbuđuje

Da bi partner pronašao tačke koje vas posebno uzbuđuju, morate o tome i da pričate. Komunikacija o željama i očekivanjima u krevetu bi trebalo da postoji među. Nemojte da ga ostavljate da sam o tome razmišlja i možda pogreši, već mu direktno kažite što vas uzbuđuje. Nakon toga će razgovor biti detaljniji i otvoreniji pa samim tim i seks sve bolji i bolji.

 

Da vas posle "ne boli glava", pričajte o ovim temama

4. Siguran seks

Jedan od neugodnijih trenutaka u krevetu je onaj kada shvatite da nemate zaštitu pri ruci. Nakon toga partner najčešće kaže da je savršenog zdravlja, ili da će paziti, ali ako vam se ta ideja ne svidi i to ne smatrate sigurnim seksom, recite to glasno i jasno kako biste izbegli probleme u budućnosti.

 

5. Neplanirana trudnoća

Seks može imati puno drugačije rezultate osim dobrog orgazma. Kada budete spremni i procenite da je dobar trenutak, pitajte ga šta bi se dogodilo ako biste ostali u drugom stanju. Pre toga naravno i sami razmislite kako vidite budućnost i ima li tu mesta za bebu.


6. Stavite sve karte na sto

Ćutanje je zlato, ali nekada je u vezi bolje sve karte staviti na sto. Inače, može biti vrlo razočaravajuće kada shvatite da je on daleko od ozbiljne veze i sve mu je samo zabava, a vi ste tražili osobu koja želi suprotno. Budite otvoreni, jer ćete sebe poštedeti bola i slomljenog srca.


7. Slobodno recite šta vam se u seksu ne dopada

Slobodno recite šta vam se u seksu ne sviđa. Bez obzira što ponekad i ne možete da pretpostavite njegovu reakciju, morate da kažete kad vam se nešto ne sviđa jer ćete inače oboje na kraju biti nezadovoljni. Nemoguće je da partneri čitaju misli jedno drugom i sigurno će raditi stvari koje druga osoba baš ne preferira pa je pametnije iskreno reći što vam se ne sviđa i šta biste hteli da je drugačije.

POVEZANE VESTI

Sreda 06.06.2012. 17:16
Peto me ne pitaj, 'leba ti. :)))
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online