Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 22.05.2012.
08:00
Vestionline A

Čudni razlozi za odbijanje seksa

Retko što muškarce može toliko da odbije da zaborave čak i na seks. Međutim, postoje neke stvari koje žene čine potpuno nesvesno, a muški libido tope do krajnjih granica.

Čarape u krevetu + svako svoje novine = Ubistvo seksa

Spavanje u čarapama - Spavanje u čarapama možda zvuči potpuno nevino, ali čarape u krevetu vrlo brzo mogu dovesti do nošenja starih i poderanih majica, koje, iako udobne ni malo ne izgledaju privlačno, ili još gore - trenerki koje su devojke nosile u srednjoj školi. Možda je teško odreći se komfornih donjih delova pidžame i debelih čarapa u krevetu, ali treba imati na umu da gole noge vrlo lako dovesti do toga da se razgoliti i ostatak tela, i samim tim vrati strast u spavaću sobu.

Sati i sati pred ogledalom - Naravno da u posebnim prilikama i spremanju za izlazak sa svojim partnerom žene žele lepo da izgledaju, za šta je nužno doterivanje. Međutim, treba razmisliti o vremenu provedenom u spremanju, jer što se žena duže sprema to će joj više biti žao da pokvari svoj izgled (neminovno prilikom seksa), a strast u vezi će itekako patiti.

Obožavani kućni ljubimac -Muškarac može da razume da partnerka obožava svog kućnog ljubimca, ali u jednom trenutku mora da se povuče granica. Ljubljenje i grljenje kućnoga ljubimca čim pređe kućni prag, a da svog partnera još nije ni pozdravila, nije baš u redu.

Ovaj prizor nikako ne inspiriše na seks


Kada dečko postane najbolja drugarica - Kada devojka svog partnera odvuče kod pedikira, pa ga natera da zajedno gledaju izbor za Miss sveta i posle toga predloži da zajedno stave piling masku za lice, veza bi mogla itekako da pati. Naime, kada žena počne prema partneru da se ponaša kao prema najboljoj prijateljici, situacija će vremenom "ubiti" seksualnu privlačnost.

Laptop i mobilni u spavaćoj sobi - Ovo počinje sasvim bezazleno: niste raspoloženi, posežete za laptopom i posle sat vremena shvatate da pretražujete Internet ili se dopisujete na Fejsbuku. A on uveliko spava - od dosade.

Čekanje pravog vremena za seks - Odugovlačenje jednostavno nije seksi. Kada se radi o uživanju u strasti, muškarcu nije bitno da li je partnerka oprala kosu ili nosi veš koji je već za penziju. Međutim, ovo često kod žena često znaju biti izgovori za izbegavanje, jer misle da nije pravo vreme i razmišljaju o svojim nedepiliranim nogama ili neredu u stanu. Činjenica je da ukoliko se čeka pravi i savršeni trenutak za seks, nikada se neće dočekati. A, i ako se dočeka seks će izgubiti draž. 

Smeh i kikotanje za vreme seksa - Muškarci obožavaju kada se žene smeju njihovim šalama, ali ne vole smeh tokom seksa. Bilo da nije potpuno spreman za seks ili je nespretan u novoj pozi koja se isprobava, u tim trenucima smeh i kikotanje baš i nisu poželjni jer bi mu koncentracija, ali i želja, mogle drastično pasti, a nesigurnost narasti.

Plišane igračke - Možda devojke obožavaju svoje plišane igračke, ali muškarci nikako ne žele da dele krevet s punjenim medvedićima, slončićima i zečevima. Spavaća soba trebalo bi da je utočište za dve stvari - san i seks. Plišane igračke neka budu negde sa strane, gde se ne ističu previše, jer iako podsećaju na detinjstvo, drage ljude i lepe trenutke, teško da inspirišu na seks.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online