Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Subota 12.05.2012.
08:00
Vestionline A

Razlozi zbog kojih žene odbijaju seks

Čak i žene koje obožavaju seks nisu baš uvek raspoložene za aktivnosti u krevetu. To je sasvim razumljivo - možete biti ludi za čokoladnom tortom, ali to ne znači da ćete je peći nakon dugog i napornog dana. Upravo je umor jedan od najčešćih razloga zbog kojih žene odbijaju seks, ali nije jedini....

Udovoljite joj ako želi samo da pričate...pogotovo ako se retko viđate

1. Zar ne može pričekati dok prođe sapunica?

Ako žena između seksa i omiljene serije izabere ovo drugo to je veliki udarac za muški ego. Ipak, muškarci moraju razumeti žensku potrebu da ponekad na kratko pobegnu u svet mašte.

2. A da samo razgovaramo?
Nekad je zaista lepo i samo razgovarati naročito ako zbog obaveza partnera retko vidite. Umesto seksa do iznemoglosti, možete za promenu razgovarati do iznemoglosti. Naravno, to ne treba da bude češće od seksa...

3. Nisam se istuširala
Voditi ljubav posle užurbanog dana koji niste zaokružili okrepljujućim tušem ženama nije primamljivo. Dragi muškarci, prljavi seks ne znači da ste vi prljavi, već nešto sasvim drugo.

4. Baš sam se istuširala

Ponekad ni čistoća ne garantuje seks jer će se tako opet "uprljati". Ispoštujte je, jače je od nje...

5. Jako sam umorna
Vrlo razumljiv i suvisao izgovor, jer kome je do akcije u krevetu nakon celodnevne jurnjave i brige oko dece. Pustite je da se odmori, pa...

Neke razloge lako možete preobratiti

6. Boli me glava


I mala doza seksa može oterati glavobolju, ali nekad je jednostavnije samo popiti tabletu.

7. Osećam se debelo
Muškarce nije briga ako se njihova partnerka malo ugojila, ali žene itekako jeste. Na žalost, i vašu i njihovu.

8. Nisam se depilirala

Sa suvišnim dlačima žene se osećaju manje privlačnima, pa čak i ako je u sobi potpuni mrak - one i dalje znaju da su tu, a i osećaju se pod rukom. Ili je napalite "na kvarnjaka" toliko da zaboravi ili joj platite depilaciju već sutra!

9. Prehladno mi je
Toplina tela možda bi rešila ovaj problem, ali pre toga treba skinuti odeću i proći vreme prilagođavanja.

10. Ajde da se samo mazimo
Ima li išta lepše nego priviti se uz partnera i mirno zaspati? Možda i ima, ali i maženje ima svoje čari, a može vas vratiti i u vreme kada ste tek započinjali svoju ljubavnu priču...

POVEZANE VESTI

Subota 12.05.2012. 11:46
Pa lepo sve to postovati i nema seksa
Subota 12.05.2012. 21:04
savet : "...dolazi kuci muz sa kesom lekova protiv glavobolje:.... zeno kupiosam ti lekove protiv glavobolje ...-Sta ti je bre mene ne boli glava ... - Ne boli jel ?E nemoj sada da kazes da te boli glava ..."
Utorak 15.05.2012. 13:11
Треба бити упоран...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online