Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 09.05.2012.
08:00
cosmopolitan.rs A

Seks poze u kojima ćete najbolje izgledati

Briga oko celulita, stomačića i zadnjice često može da ubije spontanost u krevetu, ali uz odgovarajuće poze to više neće biti problem...

Razmenili ste bezbroj "vrućih“ porukica, odgledali ste sve aktuelne bioskopske i pozorišne predstave, išli na romantične večere... sve dok niste došli u situaciju "edan na jedan“

I ma koliko se opirale tome, napala su vas ova i slična pitanja: Šta ako pri pogledu na vašu zadnjicu shvati da niste ni nalik Dženifer Lopez čije atribute obožava?! Ili, recimo, da li će se iznenaditi kada se oslobodite vašeg push-up-a i kada se ispostavi da je vaša bujna četvorka zapravo jedna solidna dvojka?! Za utehu - ne postoji nijedna žena koja se, više ili manje, ne pribojava momenta kada će njen partner imati priliku da je vidi bez šminke i garderobe. Možda baš i zbog toga 90 posto žena insistira na seksu u mrklom mraku. Izgleda bez opravdanih razloga jer je nedavno istraživanje sprovedeno na Univerzitetu u Sijetlu pokazalo da 75 posto muškaraca uopšte ne obraća pažnju na celulit kao ni na druge nedostatke.

A šta je sa ostalih 25 posto? Draže im je da budu singl! Sve to što žene smatraju nedostacima, uopšte ne smeta muškarcima. Ako su se odlučili na seks sa vama, to znači da su već sve ‘secirali’, te da naknadne analize nisu potrebne. I dok se vi brinite kako u njegovim očima izgleda vaša zadnjica, on ne može da iščeka trenutak kada ćete se naći u njegovom zagrljaju. Muškarci drugačije doživljavaju vrline i mane, a najveći broj njih ima instinktivnu seksualnost. U seksu ih više privlače mirisi i dodiri.

Naravno postoje i oni muškarci koje bi mogli da svrstamo u grupu esteta.

Prepoznaćete ih po velikom broju komplimenata koje nesebično upućuju na vaš račun, kao i po tome koliko brinu o sopstvenom imidžu. Šta da radite ukoliko vam se „desi“ jedna takav ili ako se eventualno, uprkos svemu, ne osećate si gurno? Kama Sutra može biti vaš idealni saveznik! Za svaki nedostatak postoji po jedna vruća poza za koju se čini da je izmišljena da bi vas učinila boginjom. Ne ostaje vam ništa drugo nego da pronađete onu najbolju za vaš "slučaj“.

Problem: Velika guza
Seks poza: Kučeći stil

U poslednje vreme ste naširoko zaobilazili vaš fitnes klub ili ste po ceo dan sedeli prikovani za monitor. U ovom slučaju vaša zadnjica neće naći pravog saveznika u tanga gaćicama.

Pogrešan korak: Ono što nikako ne biste smeli da uradite jeste da partneru okrenete leđa čak iako volite poze koje to uključuju. Vrlo je izvesno da bi se vaši jastučići mogli poistovetiti sa „nadošlim testom“. Ni ritmični pokreti neće mnogo pomoći. Naprotiv...

Pravi korak: Jednostavan - kučeći stil, poza u kojoj ste vi na „četiri noge“. Možda će vam se učiniti da i nije baš najbolja ideja da mu pokazujete one delove tela koje biste najviše želeli da sakrijete. Ipak, ovo je pobednička kombinacija - ova poza učiniće i da vaši bokovi budu podignuti, pa, kolike god da su dimenzije vaše zadnjice, izgledaćete izazovnije jer ćete potencirati kukove, a ne gluteus koji želite da sakrijete.

Zašto će mu se to dopasti: Muškarci vole ovu situaciju, jer ih asocira na primarni seks, instinktivan i dvilji. Pored toga, vaš partner je slobodan da se kreće kako želi i da vas ne gleda direktno u oči, što ga dodatno opušta.

Vama će se dopasti: Penetracija otpozadi je uvek dublja nego od napred. Pored toga, pomaže u dodatnoj stimulaciji klitorisa, imajući u vidu da vaš partner može da ga dodirne i rukama.

Problem: male grudi
Seks poza: sedeći

Uvek ste maštale da ste vlasnica zadivljujuće velikih (i lepih) grudi. Ipak, u kabinu za probu uvek odete sa brushalterom u broju 2. Kako god, ponekad vam se čini da iz profila neodoljivo podsećate na sopstvenu dasku za peglanje. Eto zašto vas sama pomisao na otkopčanu svilenu bluzu, ili ne daj Bože, skidanje čipkanog veša baca u paniku.


Pogrešan korak: Ako bi vam recimo palo na pamet da upražnjavate zen seks, vešto zaobiđite lotos pozu u kojoj ste okrenuti frontalno jedno prema drugom. Ova situacije gde ste face to face, može da bude vrlo intimna, ali u tom slučaju je vaš dekolte potpuno izložen pogledu i dodirima vašeg voljenog partnera.

Pravi korak: Sedite na ivicu kreveta ispruživši noge. Partner treba da klekne ispred vas. Da biste bili u istom nivou, ukoliko je potrebno pomognite se jastucima. Prednosti? U ovoj pozi možete podići ruke i staviti ih iznad glave i, gle čuda, vaše grudi će doživeti spektakularan lifting. Veliki plus leži u tome da će vas partner gledati iz određenog ugla koje će onemogućiti da se fokusira na veličinu korpi kojima se ne ponosite.

Zašto će mu se to dopasti: Panoramski pogled na vaše telo njemu je fantastičan afrodizijak. Takođe, u ovoj pozi imaće potpunu slobodu da u vaš seks unese dodatne strasti i inovacije.

Vama će se dopasti: Pozitivni aspekt ove poze je u tome što je penis u takvoj inklinaciji da kompletno stimuliše spoljne zidove vagine i naravno legendarnu tačku G.

Problem: Bujan stomačić
Seks poza: Lotos položaj

Prezirete fitnes i sve vrste rekreacije ili ste od onih žena koje maštaju o čarobnom štapiću koji će pomoći da vaš stomak manje liči na adut haremskih plesačica. Naravno, postoji i onaj deo muške populacije koji otkida na takav stomačić. Ali, šta ako ipak shvatite da je vaš dragi ljubitelj onakvog stomaka kakav ima, na primer, Džesika Alba?

Pogrešan korak: Kašika - poza u kojoj ste opruženi jedno pored drugog učiniće da vam se stomak opusti i da on u celoj sceni prepozna elemente istočnjačkih religija... ali pronalazeći sličnost između vašeg i stomaka zlatnog Bude iz Bangkoka.

Pravi korak: Lotos poza. Obrglite ga bedrima oko pojasa, naslonite ruke na krevet iza sebe zabacujući glavu unazad. Izbacite grudi i pomerite pubis na napred. Svakim pokretom stimulisaćete mišiće abdomena koji će na taj način izgledati mnogo zategnutiji.


Zašto će mu se to dopasti: Biće mu pre svega jako udobno. U ovoj pozi on se neće mnogo umarati, dok ćete vi biti ti koji će razvijati svoje mišiće tokom seksa.
Vama će se dopasti: S obzirom na to da u ovom slučaju vi vodite igru, možete aktivno uticati na ritam i intenzitet kompletnog užitka.

Problem: Mlitavi mišići na rukama

Seks poza: Ples u krilu

I samo znate da ste krvi i da su vaši opušteni mišići posledica lenjosti. Da, već vas je video u majici bez rukava ili na bretele, ali jedno je šetati ili pomerati ruku tek toliko da prineste viljušku ustima, a drugo da u vrtlogu strasti krenete nekontrolisano da uživate ne osvrćući se na pokrete. Složićete se da u određenim trenucima vaše mišice mogu da podsećaju više na želatinastu masu nego na neki zamrznuti proizvod!


Pogrešan korak: Erotske varijante u kojima ste oslonjene na ruke ili one u kojima će one opušteno visiti kraj tela, ostavite nakon mesec dana mukotrpnih vežbi ili preplivavanja bazena s kraja na kraj. Sila zemljine teže pogubna je za situaciju u kojoj ste se našle.


Pravi korak: Dok sedi udobno zavaljen u fotelji, opkoračite ga i oslonite se rukama na njegove butine držeći ih potpuno zategnutim. Na ovaj način triceps će sve vreme biti zategnut a vaše ruke će se činiti, barem na prvi pogled, slične onim Dženifer Aniston.

Zašto će mu se to dopasti: Uživaće u pogledu na vaše telo i grudi. Ruke su mu slobodne za dodire bez mnogo naprezanja.

Vama će se dopasti: Ovo je dominantna poza koja će vas staviti u ulogu devojke koja uvek radi i zna šta hoće.

Problem: Ne baš tako vitke noge
Seks poza: Osvežena misionarska

Složićemo se, nisu svi obdareni nogama poput onih koje ima, recimo, Žizel Budšen. Ako na plaži i uspevate da svoje nedostatke prikrijete pareom (što veći to bolji), u krevetu vrlo teško možete da sakrijete obim butina ili veličinu listova.

Pogrešan korak: Nikako nemojte da ga obgrlite oko pojasa nogama savijenim u kolenima jer ćete u tom slučaju teško kod njega dobiti prelaznu ocenu.

Pravi korak: Prepustite se teškoj klasici - misionarska poza, ali sa malim osveženjima. Dakle, lezite i dopustite mu da se nađe iznad vas oslanjajući se rukama u visini koja mu odgovara. U trenutku penetracije podignite noge u nivou njegovih ramena - na taj način noge će se naći u kadru koji on svakako nije u mogućnosti da sagleda. Uostalom, biće dovoljno zauzet drugim stvarima nego što će obraćati pažnju na nedostatke.

Zašto će mu se to dopasti: Ma koliko delovala jednostavno, ovo je jedna od najsenzualnijih i najintimnijih poza, kažu seksolozi. Pored toga mnogi muškarci joj rado pribegavaju, posebno prilikom prvih susreta jer, prema njihovom mišljenju, na ovaj način bolje kontrolišu celu situaciju.


Vama će se dopasti: Možete ga gledati u oči i prepustiti se romantici. Na kraju krajeva, u ovoj varijanti i penetracija je dublja, a time i zadovoljstvo veće, tvrde seksolozi.

Problem: Koža na licu vam je u haosu
Seks poza: Kašika od pozadi

Preterali ste sa aperitivima i drugim užicama, da ne kažemo porocima. Lice više nije sjajno i gipko, onako kako je obično. Erotski izraz zavodnice - šta to beše?!

Pogrešan korak: Misionarska poza gde ste povrh svega oslonili glavu i utonuli u meki jastuk. Užas. Spas leži u tome da vam lice uvek bude uzdignuto, makar i sa naporom.

Pravi korak: Opustite se jedno uz drugo na krevetu. On je, naravno, iza vas.

Zašto će mu se to dopasti: Budući da će i vaš partner biti relaksiran na krevetu, osećaće se prijatno i udobno. Povrh svega, jako će mu se dopasti situacija koji mu ostavlja ruke slobodnim za šetanje po vašem nagom telu.

Vama će se dopasti: Na ovaj način on može nesmetano da vam stimuliše klitoris. Orgazam za medalju i to zlatnu!

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online