Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 28.04.2012.
08:00
Vestionline A

Šta raditi kad vam seks postane dosadan

Ako je vaš seksualni život postao dosadan, vreme je da ga osvežite nekim novostima i tako razveselite i sebe i svog partnera. Donosimo vam nekoliko ideja...

Ma koliko se voleli, dugogodišnje veze u određenom trenutku zahvati seksualna monotonija, što naravno nije dobar znak i ne pridonosi kvalitetu vaše veze. Kako ne biste počeli da gledate ponudu sa strane, začinite malo stvari u spavaćoj sobi (i izvan nje).

Začinite svoj seksualni život

Retro seks

Pokušavati nove stvari u krevetu je zabavno, ali pokušavati nove stvari izvan kreveta vrhunac je zabave, tvrdi Lou Paget, seksolog i autor knjige 'Great Lover Playbook'. Ako želite malo da začinite svoj seksualni život, vratite se u prošlost. Umesto seksa u liftu, počastite se seksom na stepenicama. To je retro seks koji će sasvim sigurno doneti dodatno uzbuđenje u vaš seksualni život.

Pronađi tetovažu

Čak i ako niste ljubitelj tetovaža, stavite neku privremenu, i to na mesto kojem samo on/ona ima pristup. Predigru počnite tako što ćete mu/joj dati zadatak – da pronađe vašu tetovažu. Pravila igrice možete sami odrediti. Nije loša ideja da tetovaža budu njegovi/njeni inicijali…

Napravite svoj pornić

Ako imate dovoljno odvažnosti, ispunite san svom partneru/ki koji nikad neće zaboraviti. Predložite mu/joj da bude scenarista vašeg privatnog porno filma.

Vaš pornić? Zašto da ne?!

Neka napiše jednu malu scenu, a vi prihvatite ulogu. Potom je zajednički odglumite i budite zvezda njegovog/njenog filma. To je doživljaj koji nijedno od vas neće nikada zaboraviti. A ko zna, možda vam se i jako svidi, pa napišete i celi scenario…

Zavođenje mirisom

Paljenje sveća kao uvod u seksualno druženje možda se čini kao potez iz romantičnih filmova, ali ima svojih prednosti. Predlažemo da pronađete sveće nekog zanimljivog mirisa i da ih redovno palite kao deo posebnog seksualnog rituala. Nakon nekog vremena, vaš partner će početi da povezuje taj miris sa seksom - biće dovoljno da ga samo malo oseti i da poželi seks.

"Promenite" zanimanje

Mnogi muškarci se pale na svoje frizerke, maserke i(li) konobarice koje im na pauzi

Budite njegova...šta god

serviraju piće ili hranu.

Slično je i sa ženama - i one imaju nevaljale misli u kojima su glavni akteri njen fitnes trener, komšija, konobar... Pitajte ga/je koje zanimanje posebno voli (znate iz kog razloga) i budite to što voli!

NAPOMENA: Sad ste ljubomorni? Ne, nikako! Ljubomora ovde nema šta da traži! Tu ste da zadovoljite jedno drugo i samo to treba da imate na umu...

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online