Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 26.04.2012.
08:00
tportal, Vestionline A

Znaci da vam nedostaje seks

Malo ste ljuti pa tužni pa vam se čini kao da nešto nedostaje u vašem životu? Ako malo detaljnije razmislite o korenima problema, možda ćete zaključiti da je za sve kriv – seks. Evo još nekoliko znakova da bi nedostatak strasti i uživanja mogao biti odgovoran za loše raspoloženje.

Malo ste ljuti, pa tužni, a nemate vidljivi razlog? Fali vam seks!

Bez obzira na to jeste li u ozbiljnoj vezi ili imate, "specijalnog prijatelja, ovih 13 indikatora s portala "Essence" mogu vam ukazati na to da možda ipak nemate dovoljno seksa pa da ste zato nesrećni i nezadovoljni sobom.

1. Niste zainteresovani za seks?

Ako ste u vezi shvatate da često izmičete pred akcijom. Razmislite zašto se to događa? Ljubav koju imate trebalo bi da bude dovoljna da probudi želju za seksom ako ste zadovoljni vezom.

2. Intimno područje

Uopšte vas ne zabrinjava ako vam intimno područje nije doterano niti mislite da se depilirate ovih dana? To je takođe jedan od znaka da niste imali seks u poslednje vreme i da ste zanemarili taj segment u životu.

3. Tužni ste

Endorfini koje otpušta mozak zaduženi su za dobar osećaj. Možete učiniti nekoliko stvari da se osećate bolje i povisite nivo endorfina. Jedna od njih je seks koji osim dobrog raspoloženja ima i neke zdravstvene benificije.

4. Svadljivi ste

Nedostatak seksa muškarce i žene pretvara u prave iritantne svađalice

Dokazano je da nedostatak seksa muškarce i žene pretvara u prave iritantne svađalice. Ako ste primetili da rado započinjete svađe i rasprave, zapitajte se kad ste poslednji put uživali u fizičkim strastima.

5. Nedostatak samopouzdanja

Neka istraživanja pokazuju da dobar seks pomaže samopouzdanju. Ako vam se čini da nemate dovoljno samopouzdanja kod kuće i na poslu, probajte biti aktivniji u krevetu.

6. Seks s bivšim

Jako želite da mu se javite i prepustite njegovim dodirima, a znate da je to loša ideja s obzirom na zajedničku prošlost koju imate? I to je jedan znak da vam nedostaje seks, ali probajte pronaći alternativni put do zadovoljstva.

7. Bes

U nekim trenucima vam se čini da biste dragog mogli bez griže savesti udariti pesnicom jer vas neopisivo nervira? Kažu da je tanka linija između ljubavi i mržnje, ali tu energiju preusmerite na rešavanje problema i odvedite partnera u spavaću sobu.

8. Pritisak obaveza

Više ni ne znate koji je dan u nedelji, ali čim ujutro otvorite oči, znate da vam je dosta posla i obaveza. Olakšajte sebi svakodnevnu kolotečinu i upijte malo ljubavi.

Olakšajte sebi svakodnevnu kolotečinu...seksom!

9. Nervoza u saobraćaju

Nedostatak seksa može se ogledati i ljutnjom u saobraćaju. Ako ste nervozniji nego inače dok čekate u gužvi i drugi vozači vas neopisivo nerviraju, razmislite kada ste zadnji put imali seks i da li je i to deo razloga za vašu nervozu.

10. Niste svoji

Niste svoji u poslednje vreme mada je sa zdravljem sve u redu. Probajte opuštenost dostići seksom.

11. Tempirana bomba

Ako se osećate kao tempirana bomba i čini vam se da ćete partneru istresti sve u lice i to na nimalo pažljiv i konstruktivan način, zamislite se nad sobom i probajte zaključiti zašto se toliko toga nakupilo da ste pred eksplozijom.

12. Nešto vam nedostaje

U vezi ste do nedavno bili kao u oblacima, ali sada se nešto promenilo i čini vam se da nešto nedostaje. Možda ste zapali u rutinu i treba samo malo truda da se vratite na staro ili još bolje.

13. Razmišljate puno o seksu?

Čim dnevna sanjarenja postanu bolja od akcije u stvarnom životu, to je poziv na uzbunu. Uzmite stvari u svoje ruke i okrenite situaciju u svoju korist.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online