Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 17.04.2012.
08:00
cosmopolitan.rs, Vestionline A

Hajde da se igramo (2)

Nastavljamo mali serijal seksi poteza koji će obogatiti vaš seksualni život. Danas na "meniju" su ideje za nešto drugačiju predigru...

Iznenadite ga novim potezima

- Zgrabite njegov penis u erekciji i trljajte ga celom dužinom preko svojih usmina. Ne dozvolite mu da uđe uz vas sve dok ne budete spremni za orgazam.

-  Nanesite lubrikant na svoje grudi i ruke. Potom stanite iza njega i zadovoljite ga rukom dok istovremeno trljate svoje glatko telo niz njegova leđa.

- Pričajte mu "bezobrazluke" kada se među vama podigne temperatura. Recite mu nešto kao: "Želim da osetim svaki tvoj centimetar".

- Neka on legne na leđa, bez odeće, a vi mu zabranite da se pomera. Onda se lagano svucite i utrljajte ulje za masažu i sebi i njemu. Klizite svojim glatkim telima jedno preko drugog i krećite se kao da se svakog časa spremate da ga uzmete... ali nemojte. Nastavite sve dok ne počne da vas preklinje da ga uzjašete.

- Namažite lubrikant koji zagreva na svoje grudi, stegnite ih rukama, a neka on ubaci svoj penis između njih i klizi gore-dole. Nije važna veličina vaših grudi - suština je u osećaju koji mu pruža trenje o vašu meku kožu.

Neka vas gleda dok ovo radite

- Ponudite mu da masturbirate u kadi, dok vas on gleda.

- Pre nego što se bacite na pozu 69, nanesite lubrikant na prste. Kada akcija krene, naizmenično prelazite svojim klizavim prstima preko njegovog perineuma i područja oko anusa.

- Sipajte sebi čašu šampanjca ili slasnog likera i ponesite je u spavaću sobu. Mazite se sa svojim dragim, zastanite, prospite malo pića na njegove bradavice, a zatim to poližite. Ponovite isto sa svojim bradavicama, stomakom...

- Eliminacija jednog čula snažnije intenzivira doživljaj ostalih. Stavite mu slušalice na uši, povez preko očiju i njišite se uz seksi R&B ritam dok uživate u celom njegovom telu.

Ako ste propustili: Hajde da se igramo (1)

- Probudite ga ujutru lagano ližući njegov penis. Na svakih deset lizanja, uzmite ga duboko u usta i sisajte, a potom počnite ponovo da ližete.

- Isecite uspravan mali rez na beloj pamučnoj majici, pa je obucite preko seksi crnog donjeg veša. Kada se zabava zahukta, recite svom dečku da pocepa majicu sa vašeg tela. 


SUTRA: "GLAVNI DOGAĐAJ" (jeste da smo ga obećali za danas, ali je predigra takva, da ne biste došli do njega - bolje da ideje za drugačiji "glavni događaj" ostavimo za sutra;) )

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online