Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 13.04.2012.
08:00
cosmopolitan.rs A

Idemo zajedno do vrh(unc)a!

Prepustite se, a sve ostalo je je moguće uz samo malo vežbe...

Spremni za zajednički užitak?

Jačajte vaginalne mišiće

Bilo da uvek stignete do Velikog O prve ili vam se to desi tek nakon više puta, ključ kontrolisanja vrhunca je u vašim vaginalnim mišićima. Srećom, ova vežba ne podrazumeva odlazak u teretanu, možete je raditi dok sedite za kompjuterom ili čekate barmena da vam servira piće. Jednostavno 10 puta stegnite i opustite vaginalne mišiće, svaki stisak zadržavajući 5 sekundi.


Neka i on vežba

Ubedite svog momka da takođe radi vežbe pubičnih mišića, jer ćete na taj način oboje biti u mogućnosti da upravljate mišićima i usporite kad god postoji potreba za tim.


Ne zaboravite predigru

Pre nego uopšte pomislite da uskladite orgazme, potrudite se da ste oboje na istoj talasnoj dužini. Ako on želi na brzaka, a vi razmišljate o poslu, tako ćete i kasnije ostati potpuno neusklađeni. Pre seksa, jako je važno da oboje odvojite vreme za romansu i predigru.


Sporo dišite

Paula Hal, seksualni terapeut, predlaže da kontrolišete disanje kako biste stigli do sinhronizovanog orgazma - Duboko udahnite pri svakom sporom pokretu. Ako disanje postane harmonično, i vaša tela će.


Promenite pozu

Pre samog orgazma jako je bitno promeniti pozu. Kada osetite da ste blizu namestite se u doggy poziciju tako da on može da stimuliše vaš klitoris. Slobodno dodajte i vibrator u priču - stimulacija klitorisa + penetracija znači najbrža traka do orgazma.

Menjajte poze

Ako ne može da isprati vaš tempo, pustite ga da diktira brzinu i tempo neko vreme. Ali ako je on blizu vrhunca a vi ne, neka se brzo iskontroliše i fokusira svoju pažnju na vas.


Komunicirajte brojkama

Vuča čaršafa i bacanje jastuka su dovoljan znak da ste blizu orgazma, ali Paula kaže da je komuniciranje brojkama na skali od 1 do 10 odličan način za dostizanje zajedničkog - Neka 10 bude momenat kada doživljavate orgazam. Upitajte jedno drugo gde se trenutno nalazite, a zatim se potrudite da stignete na isti nivo. Takođe, ključ leži u kontroli publičnih mišića.


Prepustite se

Kada oboje vrisnete 10! udahnite duboko i pustite da vas osećaj polako preuzima. Možda je teško odoleti kada se orgazam javi u više navrata, ali krajnji rezultat će sigurno biti vredan toga.


Nemojte se opterećivati

Ključ za postizanje dobrog orgazma je opuštenost. Što se opuštenije osećate, više ćete uživati u vožnji - bukvalno. Ne preskačite preidgru, zapamtite da želite seks koji traje.


Usporite ga

Ukoliko on preterano žuri zamolite ga da uspori jer tako nikada nećete stići do zajedničkog orgazma. Neka kombinuje brzo i sporo, dok se igra sa vašim klitorisom. Na taj način, garantujete sebi ostanak u igri plus će on biti veoma srećan što može da vas zadovolji.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online