Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 16.03.2012.
08:00
Smedia A

Kako prihvatiti da vam je drugarica sa bivšim

Mnogima nikada ne bi ni palo na pamet da se smuvaju sa bivšim mužem ili dečkom svoje drugarice. Ali, šta raditi ako vam se to ipak dogodi?

Foto: ilustr
 

Različita su shvatanja zabavljanja sa nečijim bivšim. Idu od toga da je to apsolutno neprihvatljivo do toga da što da ne. Ako ste se našli u toj situaciji da se vaša prijateljica smuvala sa vašim bivšim, Huffington savetuje kako da se dostojanstveno ponašate u toj situaciji.

Imajte krug podrške - Zamolite jednog do dva prijatelja da vam pomognu. Neka vam budu oči i uši u toj novoj vezi jer je ružno da sve poslednji saznate. Nemojte pričati šta mislite o tome svemu svakome koga poznajete jer će to uvek doći do novog para.

Nemojte preterivati sa lažnom srećom - Nije potrebno da se pravite kako ste oduševljeni sa tim što se dogodilo. Ako se susretnete sa njima, samo se nasmešite, recite rečenicu ili dve što ste unapred smislili i krenite dalje.

Održavajte distancu - Ako se desi da ste u njihovom društvu ne morate da pokušavate da pričate sa njima sve vreme. Posle pozdrava, sedite na drugu stranu i pričajte sa svojim društvom ili još bolje sa nekim slatkim tipom.

Ako ste ipak vi ta koja je počela da se zabavlja sa bivšim svoje drugarice, evo saveta i za vas.

Razgovarajte sa prijateljicom - Ovo jeste neprijatna situacija ali razgovor je neophodan. I vaš novi partner bi isto trebalo da porazgovara o tom novom događaju. Ne zaboravite nikako činjenicu da iako vaša prijateljica nije više sa vašim novim dečkom, njih dvoje su raskinuli, a ne vas dve.

Budite iskreni - Ako želite da sačuvate vaše prijateljstvo, morate da budete iskreni. Ne smete da lažete da se ništa bitno ne dešava sa vama dvoma, a veza vam je postala ozbiljna. Ili, ako ste bili zajedno kod prijatelja da pričate kako ste bili kod kuće. Laži će stvoriti nepoverenje kod vaše drugarice i pitanje je da li ćete ikada stvari moći da vratite na staro.

Održavajte distancu - Isti savet, drugo značenje. Ako vi imate dečka, vaša drugarica je singl. Nemojte da se razmećete. Verovatno da postoji razlog zašto njih dvoje nisu više zajedno, ali potrebno je vreme da vaša prijateljica to uvidi. Posle prvog razgovora kada ste joj priznali da ste sa njenim bivšim, dajte joj vremena da to prihvati i počne sa vama ponovo da razgovara.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online