Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 17.02.2012.
08:00
B92 A

Seks: Šta treba izbegavati

Mnogo se piše o tome šta treba raditi kako biste zahuktali situaciju u spavaćoj sobi, ali se malo toga govori kada je reč o stvarima koje bi trebalo izbegavati.

1. Nemojte imati “tipski” orgazam, već svoj

Umesto što pokušavate da doživite orgazam za vreme stimulacije grudi, klitorisa, g tačke...zaboravite na etikete i imajte samo svoj orgazam. Ne zamarajte se razmišljanjima o određenom tipu orgazma već osluškujte celo telo; vrhunac je na taj način mnogo bolji i intenzivniji.

2. Nikada ne pričajte o bivšim vezama

Ne prizivajte lošu karmu u vezu prisećajući se nekadašnjih romasi. Skoncentrišite se na sadašnjost i učinite je što lepšom.

3. Ne dozvolite da seks postane rutina

Dok je mudro imati rutinu kako biste bili sigurni da će seksa uopšte biti, ne dozvolite da on sam postane rutina. Potrudite se da stvari uvek budu nove i sveže.

4. Nemojte samo ležati

Muškarci nikako ne cene žene koje leže ko klade i maltene se ne pomeraju tokom seksa. Većina ljudi voli aktivnog ljubavnika, onog koji odgovara na akciju i pokazuje da je prisutan u trenutku.

5. Nemojte živeti zajedno ili ulaziti u brak, po drugi put

Ako veza nije uspela prvi put za to postoji dobar razlog. Možda se i dalje volite, ali ako se previše svađate najbolje je da krenete dalje.

6. Nemojte piti jeftino pivo i prespavati kod njega

Ako ste upoznali momka i odmah otišli u njegov stan, nakon seksa se odmah pokupite i idite kući. Sigurno ne želite da se ujutru suočavate sa neprijatnim situacijama.

7. Popijte najviše 2 čaše alkohola

Kada ste pripiti seksualno samopouzdanje i libido kreću silaznom putanjom, kod muškaraca dovode do izostanka erekcije, a kod žena do suvoće vagine.

8. Nemojte se porediti sa manekenkama

One nisu standardi po kojima se vi morate ravnati. Vi imate vaš jedinstven izgled i to može, u zavisnosti od toga kako se nosite, da bude super seksi.

9. Nemojte probati komplikovane Kama sutra poze ako niste fleksibilni

Držite se onih poza koje vam najviše prijaju i koje dobro poznajete.

10. Ne slušajte one koji vam pričaju da niste dovoljno seksipilni

Da li vam je neki momak predložio da ugradite silikone? Da li se neka devojka šalila na račun veličine vašeg penisa? Ignorišite kritiku ili u krajnjem slučaju uzvratite istom merom.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online