Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 09.02.2012.
08:00
index.hr, Vestionline A

Momci pažnja: Šta žene zaista žele?

Muškarci se uvek žale kako nikada ne mogu biti sigurni u ono što žene žele imati u vezi. Iako ponekad ni same ne znamo tačno šta želimo, neke su stvari univerzalne i s njima muškarac nikada ne može da pogreši.

Večita misterija - šta žene žele....
 

Poštovanje

Svaka žena želi da oseti da njen partner poštuje njeno mišljenje, karijeru, interese, prijatelje, telo i um. Ne tražimo da se muškarci slažu sa svim što napravimo ili pomislimo, ali ipak želimo da osetimo da nas tretiraju kao ravnopravne učesnike u razgovoru i odlukama.

Seks

Mit o tome da žene vrlo često boli glava kada su u krevetu s dragim, nema puno veze s istinom. Istina, ponekad nismo raspoložene. To više možemo pripisati činjenici da su mnogi muškarci sebični u krevetu i ne vode računa o našim potrebama, već samo žure obaviti posao kako bi se mogli okrenuti na drugu stranu i zahrkati... Jasnije? Žene vole seks, pogotovo ako je dobar! I tu nema dileme!!

Romantika

To je valjda svima jasno. Čak i one devojke koje tvrde kako ne vole romantične

gestove neće ostati ravnodušne pred muškarcem koji ih iznenadi nečim lepim i romantičnim. Ruža koju dobijemo bez razloga, večera kada je ne očekujemo ili jednostavni gest koje nam pokazuju da nas naš tip obožava, definitivno su nešto što želimo u vezi. Romantika je uvek dobrodošla, samo treba izbegavati previše patetike.

Vreme

Vreme koje naš tip provodi s nama vrednije je od bilo kakvih poklona i materijalnih stvari. Često se događa da zbog manjka vremena pribegavamo brzinskim rešenjima u obliku poklona ili večera kojima se želimo iskupiti zbog činjenice da ne provodimo dovoljno vremena zajedno, ali to nikako ne sme biti slučaj. Žene cene vreme i predanost više od bilo čega.

Još ako je on spremio večeru....

Večera kod kuće

Činjenica da se naš tip potrudio i skuvao večeru za nas toliko je seksi da ćemo zauvek poželeti ostati s njim. Ne mora to biti fensi večera, dovoljno je da napravi i neku jednostavnu varijantu... Bitno je da se potrudio!

Komunikacija

Najbolji dezert nakon večere koju je napravio, definitivno je kvalitetan razgovor. Žene vole tipa koji ih zna slušati i učestvovati u razgovoru koji ne vodi nužno ka seksu. Takav nam je tip uvek puno zanimljiviji od onog koji samo klima glavom kako bi nas odvukao u krevet.

Konstanta

Ne tražimo dosadnog tipa koji će biti predvidljiv, ali želimo da znamo da će biti uz nas kada nam je potreban. Ženama u vezi treba ljubav i potpora na koju mogu računati gotovo uvek. Zbog toga hoćemo tipa koji nam to može pružiti.

Humor, ali i na svoj račun

Humor-najjači afrodizijak!

Ove dve stvari idu jedna uz drugu. Tip koji nas može nasmejati jako je seksi, ali ako se ne zna šaliti i na svoj račun, sve pada u vodu. Muškarci koji sebe shvataju previše ozbiljno nisu nimalo zabavni, pa ćemo ih uvek izbegavati.

Izazov

Ne tražimo izazov u smislu da se svakodnevno moramo takmičiti sa drugim ljudima za pažnju našeg tipa. Ipak, tu i tamo volimo dobar izazov u vezi koji nas motiviše da se još više trudimo i izvučemo ono najbolje iz sebe.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online