Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Subota 07.01.2012.
08:00
Smedia A

Najvažnija pravila neobaveznog seksa

Seks za jednu noć je eksplozivan, strastven i kratak. Ako sve uradite kako bi trebalo dugo će vam ostati u sećanju.

Neobavezan seks bi trebalo to i da ostane, pa obratite pažnju na nekoliko pravila koje je poželjno da znate pre nego što se upustite u avanturu.

Seks za jednu noć je eksplozivan, strastven i kratak
 

UŽIVAJTE, ALI BEZBEDNO!

Ne dozvolite da vas ponese strast i da zaboravite na bezbednost. Ako ste na korak od seksa sa osobom koju ne poznajete dobro, najbolje je da izaberete vama poznato mesto. Takođe, kondom je obavezan. Niko vam ne brani da uživate, ali uživajte pametno!

 

PRESKOČITE RAZGOVOR

Ako želite samo seks, onda to partneru jasno stavite do znanja. Znači, preskočite priču i duge razgovore o vašem ili njegovom životu, romantičnu šetnju i lažne izjave ljubavi. Ne želite da partner očekuje nešto više.

NE OČEKUJTE VEZU

Postoje veze koje su počele seksom za jednu noć, ali veća je verovatnoća da se to neće dogoditi. Pa ako prema toj osobi gajite neke emocije nemojte da se upuštate u ovu avanturu, jer bi kasnije mogli da se razočarate.

BEZ OSEĆAJA KRIVICE

Nije iskorišćavanje, već obostrano uživanje

Kada je u pitanju seks za jednu noć, često se prebacuje partnerima da jedno drugo iskorišćavaju. Istina je da to nije iskorišćavanje, već obostrano uživanje. Zato ako ne znate da uživate bez osećaja krivice onda seks za jednu noć nije za vas.

PUTOVANJE JE IDEALNA PRILIKA

Ako želite seks za jednu noć letvovanje je idealno rešenje. Sa osobom koju ste tek upoznali na letovanju sigurno nemate zajdedničku prošlost, a ne morate ni da brinete u kakvim odnosima ćete biti u budućnosti. Idealna situacija da uživate u trenutku.

NAUČITE NOVE TRIKOVE

Seks za jednu noć može da bude odlična prilika da se zabavite, ali i da naučite neke nove trikove ili isprobate novu pozu. Iskoristite priliku i probajte nešto što ste uvek želeli ali niste imali smelosti. Ako i ne prođe sve kako ste zamišljali neće biti posledica, jer to je samo seks za jednu noć.

POVEZANE VESTI

Nedelja 08.01.2012. 10:12
e ako je neobavezan najgore je sto moze da se desi a to je zaljubljivanje...neki ne mogu da utuve u glavu da je to bilo cisto stvar trenutka i neke obostrane zelje pa pocnu da proganjaju...mislim da je to najveci blam koji mogu da urade...ako ko zeli sex bez obaveza mora da iskljuci srce a ukljuci razum...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online