Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Utorak 20.12.2011.
08:00
magazin.hr A

Zašto se okreće za drugim ženama?

Zašto muškarci gledaju druge žene, a istovremeno pored sebe imaju ženu iz snova? Dame, ne brinite. To je puno bezopasnije nego što mislite, iako bi oni ipak trebalo da prestanu da bulje.

Neka vas ovo ne brine...slabost koja je svojstvena muškarcima

Stvaraju savršenstvo tamo gde ga nema

Niko nije savršen. Muškarci su mišljenja kako mogu stvoriti savršenu ženu slažući deo po deo. Prvo gledaju velike grudi kod jedne žene, a onda ih u mislima kombinuju s guzom druge. Potom "uzimaju" savršene i vitke noge treće i spajaju ih s ravnim stomakom četvrte. U njihovim glavama, složili su tako savršenu ženu.

Međutim, nešto uvek nedostaje i nikad nije sve u redu. Evo i zašto. Postoji naime stvar zbog koje voli upravo vas i to nema veze s izgledom. On naprosto voli vaš karakter. Zato slike drugih žena koje "skuplja" ostaju samo slike. Može se uporediti sa slaganjem puzla. Slaže komadiće, a kada dobije kompletnu sliku, ne zna šta bi s njom. Nema ljubavi, privrženosti ni zabave.

Njima je naravno zanimljivo videti "savršenu" ženu, jer je to nešto što su sami stvorili. No, uzbuđenje ubrzo prođe kada otkriju da ono što su stvorili nije stvarno.

Ukrotite znatiželjne oči

Treba li da svom dragom dopustite da gleda druge žene? Ne. To je nepoštovanje i vas i drugih žena. Ipak, sledeći put kada se vaš izabranik okrene za drugom, nemojte odmah burno reagovati. Ohladite se, a potom mu mirno recite:

"Primetila sam da si se okrenuo za drugom ženom. Želim da znaš kako me to uznemirilo. Bila bih zahvalna i vrlo sretna kada bi to prestao raditi".

To je sve što treba da kažete, ni reči više. Najverovatnije će mu proraditi "odbrambeni mehanizam", ali će itekako biti zatečen time što niste galamili i pravili scene. Dobićete promenu ponašanja kakvu ste želeli i to pred vlastitim očima. Ubrzo će "zuriti" u vas i ni jedna druga žena neće biti važna.

I najbitnije, treba da znate da vaš muškarac nije jedini. Svi muškarci imaju ovu "falinku", svi vole da gledaju. Najbitnije je da se priča na tome i završava.

POVEZANE VESTI

Utorak 20.12.2011. 09:10
Au pa i nije neki savet..reci balkancu muskarcu da me je uznemirilo gledanje u druge zene...Vi ste to misljenje izneli iz americke literature...Oni bi rekli: "Da draga.,..izvini...mogu misliti kako sam povredio tvoju osetljivu dusu"..A nas ce reci "Ljubomorna kucko"..imam oci pa cu da gledam...i jos gori bi bio...Mislim da je totalno pogresno...negde sam procitala da je pozeljno da kad to vidite jednostavno i vi prokomentarisete doticnu..kao vidi bas je dobra zenska..onda on kaze pa i nije neka...i tako dok mu ne dosadi...a uostalom meni i ne smeta samo da je to diskretno a ne da zine u nju ko manijak...
Sreda 21.12.2011. 00:21
Ma mozes i glavu da mu vezes ,oci ce da izvrne da pogleda,. Nema tu pomoci ni saveta to je jace od nas,Reflex ko kad trepnes. I nista nam ne znaci ,priroda je to,. Kao sto je u vasoj prirodi da non stop gledate *dal je bacio pogled* Bile bi zadovoljne jedino kad bi imali ular na glavi ko konji samo gledaj pravo, hahahaha
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online