Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Petak 11.11.2011.
08:00
Vestionline A

Ženske "mane" koje muškarci obožavaju

Mnoge žene bez obzira na godine ne mogu da prihvate sopstveni izgled i uvek su u stanju da nabroje par sitnica koje bi rado promenile na sebi, potpuno nesvesne da su baš ta mala nesavršenstva deo njihovog šarma i privlačnosti.

Široki bokovi - ultimativni znak plodnosti žene. Čuvena startleta Koko to zna, pa se ne stidi da ih pokaže. Ne stidite se ni vi!

Zahvaljujući fotošopu, plastičnoj hirurgiji i medijima danas smo više nego ikad bombardovani slikama idealnih lepotica, pa nije čudno da mnoge žene sanjaju o tome da što više liče na žene s naslovnih strana časopisa, zaboravljajući pri tome da su male nesavršenosti sastavni deo naše ličnosti i šarma.


Neke male nesavršenosti koje izluđuju žene, muškarci pak smatraju neodoljivim.


Jastučići na stomaku

Ne skrivajte stomačić! Mhmmm...

Muškarci vole žene s oblinama. Iako možda vaše masne naslage nisu savršeno raspoređene, nema razloga da ih se stidite i krijete ih. Ne mislimo pri tome da svoj stomak naglasite odećom, već da u intimnim trenutcima ne skrivate ovaj mali višak. Stanite puni samopouzdanja pred svog partnera!


Razmak među zubima

Mnoge devojke zbog velikog razmaka među prednjim zubima bez razloga skrivaju svoj osmeh. Danas čak i supermodeli i glumice ponosno pokazuju ovaj mali "nedostatak", a mnogi muškarci ovaj razmak smatraju jednostavno neodoljivim i zavodljivim.


Male grudi

Male, ali seksi

Nema potrebe za implantatima i umecima u brushalterima. Muškarci vole lepe ženske grudi, a veličina pri tome nije presudna. Pokažite pravilnim odabirom odeće svu lepotu svog čvrstog i prirodnog poprsja, a za super seksi izgled jednostavno nemojte obući grudnjak.


Krivi nos

Zabravite plastičnu hirurgiju! Upravo specifičan nos može da bude glavni deo vašeg šarma. Zbog njega će mnogi muškarci pred vama pasti na kolena, opčinjeni vašim samopouzdanjem i snažnom ličnošću. Šminkom možete dodatno da naglasite lepotu vaših očiju ili usana i tako stvorite ubitačnu kombinaciju.


Opuštene nadlaktice

Muškarci ne padaju na mišićave ruke. Naravno, ni potpuno opušteni tricepsi nisu baš privlačni, ali ne morate da očajavate ako vaše ruke nemaju tonus. Muškarci se često boje žena savršeno definisanog tela.


Naočare

Pa jeste uzbuđujuće...

Dok devojke i mnoge žene misle da zbog naočara izgledaju starije i manje privlačno, mnogim muškarcima su žene s naočarima izuzetno seksi. Smatraju ih punim samopouzdanja i inteligentnijima.


Široki bokovi

Široki bokovi naglašavaju vašu ženstvenost i privlače muškarce koji vole žene s oblinama. Budite ponosni na svoju pozadinu. Mnoga istraživanja su pokazala da muškarce privlače žene sa širokim bokovima, jer je to ultimativni znak plodnosti žene.

POVEZANE VESTI

Petak 11.11.2011. 10:55
Шлихтарски текст...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online