Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 20.10.2011.
08:00
Vestionline A

Prepustite se seksualnim fantazijama

Nemojte da se stidite svojih fantazija. Upravo suprotno - uživajte u njima, istražujte, i slobodno im se prepustite, jer, seksualne fantazije su potpuno uobičajen i zdrav način istraživanja naše seksualnosti i postizanja uzbuđenja.

Ako i nemate seksi fantaziju o francuskoj sobarici, onda je pozovite da vam očisti kuću, i to je korisno

Seksualne fantazije su odlična prilika za ostvarivanje najskrivenijih seksualnih želja u sigurnoj intimi mašte. Istovremeno su svojevrsni oblik vežbe, koja je dobro sakrivena od očiju i ušiju nepoželjnih znatiželjnika. Uprkos tome, mnogi ih se boje i stide.


Stid i krivica

Šta je zapravo ono što fantazijama daje negativan ton i zbog čega su neke osobe zabrinute su zbog njih? Neki fantazije shvataju kao “pokvarene“ misli, ideje i osećaje, koje ne bi smeli da imaju kada bi to bilo uobičajeni. Mnoge, osim stida zbog fantazija, prati i težak osećaj krivice jer smatraju da s njima izdaju ili čak varaju svog partnera. Zbog tog osećaja krivice može da dođe i do problema među partnerima.

Nema perverzija kad se dvoje vole...
 


Seks u glavi

Stručnjaci su jedinstveni u mišljenju da fantazije ne bi smele da pobuđuju negativne osećaje. Štaviše, oni tvrde da bi u fantazijama ljudi morali da uživaju, da im se prepuštaju, istražuju ih i što je najvažnije - morali bismo najzad da shvatimo da je mozak najvažniji polni organ!


OVOM PRILIKOM MORAMO DA VAM SKRENEMO PAŽNJU DA JE PRE NAUČNIKA TO USTANOVILA FOLK DIVA JELENA KARLEUŠA, ŠTO MOŽETE OVDE I DA POGLEDATE:


Mozak, naime, usmerava naše osećaje i upravo je mozak onaj zbog koga se uzbudimo ili zbog koga se ne uzbudimo. Ne smemo, dakle, da zaboravimo da iz mozga dolaze sve seksualne pobude, pa zbog toga fantazije mogu da budu odličan temelj seksualnog uzbuđenja i ne smemo nikako da ih se bojimo.

Ako su oboje za - ovo ne škodi... Ali, ako nisu - onda su u problemu

Fantazije su svojevrsno dnevno sanjarjenje, koje možemo da nadziremo, usmeravamo i prepuštamo mu se po volji.

Osim toga, fantazije su potpuno sigurne i ne prave štetu - ako o nečemu fantaziramo, to ne znači da ćemo to i da ostvarimo.

Istina o fantazijama je takva da bi većina pojedinaca verovatno prilično brzo bila na meti mnogih ako bi imala mogućnost da svoje najdublje fantazije i ostvare.


Samo vaše ili u dvoje

Zaputite se dakle na čudesno putovanje kroz svoj svet seksualnih fantazija i unesite svežinu i u praksi. Fantazije su jedan od retkih potpuno ličnih domena svakog pojedinca, pa iskoristite tu privilegiju i uživajte u njima. Ali, ako još možete da ih ostvarite i u dvoje, e to je onda pun pogodak!

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online