Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 26.12.2009.
08:45
intimatemedicine.com A

Najneobičnije seksualne prakse

Predstavljamo vam neke od najneobičnijih seksualnih praksi, za koje smo sigurni da ih u realnom životu praktikuje vrlo malo parova. Ako se varamo, slobodno nam se poverite.

Koprivom na genitalije

Kod seksualne prakse koja se stručno zove urtikacija radi se o želji za biljkama koje peku. Recimo o koprivi kojom “mučimo” partnerovo telo. Sve zajedno zavisi od naše hrabrosti, što znači da neki ljubitelji te prakse idu toliko daleko da sebi "peku" i genitalije.


Vrlo zanimljiva je i ispovest jednog muškarca koji je priznao da u unutrašnjost kondoma uvije list koprive, što ga tokom seksa divlje uzbuđuje i osigurava mu dodatne užitke. Isto vredi i za ženu koja je izjavila da obožava da joj partner tokom predigre stimuliše polne organe koprivom. Sve zajedno liči vrućem vosku i recimo bičevanju, a koža je u dodiru s koprivom naravno puno nadraženija.

Želja za lizanjem krvi

Takozvani vampirizam može biti izuzetno opasna seksualna praksa ako partneri preteruju i ako dođe do vrlo ozbiljnog ranjavanja. Poenta je u lizanju i mazanju krvlju, a neki idu čak toliko daleko da i piju krv. Kao vampiri. Kao Faustina, žena rimskog cara Marka Antonija, koja je pila krv ranjenih gladijatora da bi ostala plodna. Ili poznata grofica Elizabet Batori, koja se kupala u krvi devica.

Moderna verzija tih urbanih mitova je naravno grub fetišizam, u kojem partneri probadaju kožu ili prave ranice ranice nekakvim nožem.

Povećanje testisa i penisa

I ovu aktivnost ne savetujemo jer zvuči previše opasno i eksperimentalno. Ako ste ipak dovoljno “ludi” i imate nezaustavljivu želju za istraživanjima nad svojim genitalijama, nabavite opremu za infuziju i slan fiziološki rastvor ubrizgajte u kožu oko testisa.

Postićićete da testisi budu zaista veći - po svedočenju onih koji su već iskusili skrotalnu infuziju, a povećava se i opseg penisa.

Stvar u konačnoj varijanti i nije opasna, jer se slana tečnost sama od sebe i bez posledica apsorbuje u telo. Čak i ako se trudimo da budemo zaista otvorenog uma, ova praksa nam se čini vrlo zastrašujućom.

Dupliran muški polni organ

Kada se penis prereže uzdužno na dva dela, zahvat se zove spliting, a neki čak idu u pravi ekstrem tako da ga prerežu do korena i zaista ponude dva penisa.

To su u davna vremena radili već australijski Aboridžini koji su iskazivali počast vrsti guštera koja je imala takav polni organ. Stručnjaci tvrde da je takav penis i dalje vrlo upotrebljiv i da se seksualni užitak udvostručuje.

Ko se reši na tako nešto trebalo bi da zna da rana zarasta barem pola godine, a uriniranje je za čitav život poremećeno.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online