Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Ponedeljak 10.10.2011.
08:00
Intimatemedicine, Vestionline A

Kako dodirivati njen klitoris?

Tokom predigre i seksa posvetite se jedinom delu tela, koji je stvoren isključivo za užitak...

Obratite pažnju na koji tempo reaguje ovako
 

Uzmite ga polako i s osećajem

Kada se približavate njenim genitalijama, najbolje je početi na unutrašnjoj strani bedara, na venerinom brežuljku i ulazu vagine. Zamislite da putujete koncentričnim

Kako da znate da li joj prija?

Ako partnerki godi to što radite, genitalije će potisnuti prema vama i tako vam pokazati da želi još stimulacije. Uzdisaji, trzanje mišića, grčenje prstiju na nogama i znojenje, a i osmesi i drugi izrazi lica su znakovi da joj se sviđa to što radite. Ako je dodirujete presnažno ili joj je neugodno, nekako će se odmaknuti. Tada smanjite pritisak ili pokušajte drugačijim dodirom.

krugovima do sve većeg užitka i strasti. Kada konačno dođete do klitorisa, njena seksualna energija i uzbuđenje biće na vrhuncu.

Mali savet: Svaka žena želi drugačije milovanje i zato morate postati stručnjak za njene želje. Najpre gladite donji deo i okolinu klitorisa. Zatim vrtite klitoris između palca i kažiprsta – ali nežno! Tek onda uzmite vrh klitorisa. Još važniji od mesta dodira je način na koji je dodirujete. Prstom ravnomerno gladite ili kružite, ne prebrzo i ne prelagano.

Izbegavajte odlučnije pokrete, jer je osetljivost klitorisa mnogo veća od osetljivosti penisa, zato su primereniji suptilniji pokreti. Eksperimentišite različitim dodirima i menjajte pritisak.


Uskladite "udarce" i dodire

Klitoris anatomski odgovara glaviću penisa, koja je za većinu muškaraca najosetljiviji deo polne anatomije. Žena doduše može dostići orgazam bez stimulacije klitorisa, kao što i muškarac može postići orgazam bez dodirivanja glavića njegovog penisa, ali obično to traje puno duže.

Pomozite se prstima....

Zato ne iznenađuje da u misionarskom položaju mnoge žene jednostavno ne mogu doživeti orgazam, jer se klitoris stimuliše samo posredno. Ponekad stidna kost muškarca pritiska klitoris, ali to nije baš neka zamena za neposrednu stimulaciju prstima. Zato zaboravite na neutemeljene predrasude da je upotreba ruku za stimulisanje klitorisa tokom seksa neprirodna i premehanička, ili da se prstima pomažu samo slabići.

Muškarcima, koji tokom polnog odnosa nisu navikli da koriste ruke, verovatno će trebati neko vreme da usklade zahvate i pokrete. Ali ako možete hodate i žvakati žvaku, onda možete i istovremeno milovati i pokretati telo. Vremenom, koordinacija postaje lakša, posebno ako pokrete malo usporite i usredsredite se na svaki pokret i svaki dodir. Svejedno njenom klitorisu nemojte posvećivati previše pažnje, jer ćete izgubiti dodir sa samim vođenjem ljubavi. Isto tako pazite na svoje ruke da milovanje ne bi postalo mehaničko, pregrubo, neugodno ili čak bolno.


Žena može i sama pomoći

Ako je partnerka spremna sama dodirivati svoj klitoris, utoliko bolje. Žene mogu muškarcu pomoći tako što će voditi njegovu ruku tamo gde žele osetiti dodir ili čak svojim prstima pritisnuti njegove na svoj klitoris, čime će mu dati do znanja gde i

Neka vam pokaže kako joj najviše prija...

koliko snažno da stimuliše.

Neki muškarci mogu da imaju osećaj da ih partnerka koristi za samozadovoljavanje, ako se sama dodiruju i tako dovede do orgazma. Takvo mišljenje je razumljivo kada je muškarac uveren da je ženski orgazam njegov zadatak i pravo. Ti muškarci moraju biti svesni da ženama ne mogu dati orgazam, jer se to sve događa u njihovom mozgu i telu. Realnija je spoznaja da muškarci mogu samo pomoći ženama ostvariti njihov vlastiti orgazmički potencijal.

POVEZANE VESTI

Utorak 11.10.2011. 00:38
zene treba samo dobro je...ti i tuci,kad pogrese eto to je to
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online