Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Petak 02.09.2011.
08:00
S media A

Deset načina da je oborite s nogu

Neko je mudro kazao: "Ko kaže da moraš da razumeš žene, samo moraš da ih voliš!" Ali, da li voleti znači da automatski dobijate devojku? Sigurno ne! Morate da se stvarno potrudite da je impresionirate toliko da joj zarobite srce. Mi vam predlažemo nekoliko načina.

Učinite da oseća kao princeza, i biće samo vaša
 

Kavaljerstvo se računa

Svaka moderna devojka voli da pokaže da može da se brine o sebi, ali negde duboko svaka žudi za kavaljerom koji će da brine o njoj. Nema devojke koja ne voli da otvorite vrata automobila za nju, privučete stolicu ili ponesete njenu torbu sa namirnicama.

Gledajte je u oči

Svaki put kada razgovarate sa njom, gledajte je direktno u oči i govorite. I da, osmeh znači, ne baš mnogo ako se kezite kao blenta. Dovoljno je osmeh tu i tamo da vidi da ste vesela osoba.

Bivše veze

Nemojte kriti prethodne veze, ali se ne razmećite. Nema ništa gore od slušanja čoveka koji blebeće o svojoj bivšoj devojci. Ali je još gore ako ste bili veoma nestalni u prethodnim vezama, pa sazna sa druge strane da pola gradskih cica zna kako se ljubite. Bolje je da joj sami to kažete, da se ne šokira.

Reči koje su kao zlato

Ako se viđate posle posla, ne zaboravite da je pitate kako je provela dan. Pokazivanje brige će definitivno učiniti da vaša vrednost poraste u njenim očima.

Ruke k sebi

Dodirivanje ruke ili držanje oko struka je u redu, ali bilo šta što prelazi u pipanje intimnijih regija je protiv pravila, posebno ako još niste zvanično u vezi.

Preuzmite uzde

Budite samouvereni. Muškarac koji odiše samopouzdanjem impresioniraće bilo koga, a kamoli devojku.

Skuvajte nešto

"Ljubav ulazi na usta" važi i za žene. samo što one to još više cene, jer znaju koliko truda morate da uložite. S druge strane, nema jeftinijeg romantičnog izlaska od zajedničkog kuvanja u vašem stanu.

Komplimenata nikad dosta

Sve devojke vole komplimente, samo neke ne znaju da ga graciozno prihvate. Ali ako vas uhvate da im neiskreno laskate, nadrljali ste! Pohvalite njenu haljinu ili šminku samo ako vam se zaista dopada. Ako ne, recite joj na što bezbolniji način da izgleda lepo, ali da bi možda bilo bolje da pokuša nešto drugo. Verujte nam, devojke cene iskrenost koliko i komplimente.

"Ja sam zainteresovan!"

Interesujte se za njene hobije ili stvari koje voli da radi u dokolici. Pokažite joj da vam je stalo do toga da saznate sve o njoj. Pročitajte malo o njenom hobiju, pa je ohrabrite da bude aktivnija. Na primer, ako voli da slika, kupite joj boje (sa belom nikada nećete pogrešiti) ili ako "guta" knjige, proučite žanrove koje voli, pa pronađite pisca kog nije čitala, a koji bi mogao da je oduševi.

Razmazite je

Cveće je dobro, ali vaučer za spa centar je još bolji!

POVEZANE VESTI

Petak 30.09.2011. 18:24
nocac i samo cvrsta valuta. vise im znaci nego cvrst K.
Sreda 07.09.2011. 08:28
Najbolje je odmah preci na stvar popreko SKIIDAAJ GAACEEE !
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online