Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Nedelja 14.08.2011.
08:00
S media A

Zašto žene glume orgazam?

Glumom ne štetite samo sebi, nego i partneru koji živi u uverenju da uspeva da vas zadovolji.

Jedan od načina da prekinete loš seks je da odglumite orgazam
 

Dok čitate ovaj tekst milioni parova širom sveta vode ljubav, a određeni broj žena baš sada glumi vrhunac. Na žalost, većina seksualno aktivnih žena je to uradila bar jednom, dok je nekima glumljenje postalo uobičajeno oruđe, koje je uspešno, ali ni malo zadovoljavajuće.

Pitanje je zašto žene to rade?

ORGAZAM SE DOGAĐA U GLAVI


Poznato je da žene mnogo teže postižu orgazam, zbog čega se odlučuju za glumu. Naime, G -tačka jeste vrlo važna, ali većini žena je potrebna direktna stimulacija klitorisa kako bi postigle orgazam, a svi znamo da brojne poze to ne omogućavaju.

Naravno, sve to može vrlo lako da se reši promenom poze koja ženi bolje odgovara, ali nekim ženama zbog određene situacije je lakše da odglume , nego da se i dalje "muče".

Kao što je poznato, orgazam se događa u glavi i ako jednostavno žena nije raspoložena za seks, a ipak želi da udovolji svom partneru ili ako se ženi za vreme seksa dogodi određen "klik" u glavi zbog čega jednostavno ne može da se opusti i uživa u seksualnom činu, tada se glumljenje orgazma čini kao lak izlaz.

GLUMA JE LAK IZLAZ


Poznati seksolog doktor Pam Spur objašnjava da žene koje imaju malo samopouzdanja i samopoštovanja, nemaju hrabrosti da zatraže od svog partnera da ih zadovolji, odnosno da zajedno istraže sve što ih može dovesti do orgazma.

Takođe, mnoge žene misle da nešto nije u redu sa njima jer ne mogu da dožive orgazam, pa im je sa svim tim teškoćama, kompleksima i negativnim osećanjima, najjednostavnije da odglume orgazam i na taj način daju znak svom partneru da može i svoj deo da privede kraju.

ZAČARANI KRUG


Najveći problem u glumljenju orgazma je taj što svaki puta propuštate onaj pravi, za kojim svi žude. Sa tim glumljenjem ne štetimo samo sebi, nego na kraju i partneru koji živi u uverenju da uspeva da vas zadovolji, a ako "gluma" potraje, to se može pretvoriti u začarani krug iz kojeg je teško izaći. Naime, ako vaš partner misli da vas svojom seksualnom tehnikom zadovoljava, on će je i dalje koristiti, a vi ćete i dalje ostajati bez zadovoljstva.

Možda o tome ni jedna žena ne razmišlja prvi puta kada odglumi orgazam, ali kada se to ponovi trebalo bi da se zapitate činite li sebi i partneru medveđu uslugu.

PET NAJČEŠĆIH RAZLOGA


1. Da ne uznemire partnera.
Žalosna je činjenica da čak oko 47 odsto žena glumi orgazam kako ne bi povredile partnerova osećanja.

2. Da se seks pre završi.
Ovo je drugi najpopularniji odgovor žena i njega je reklo 18 odsto pripadnica lepšeg pola. Razlozi ubrzavanja kraja su različiti, od toga da seks traje predugo, umorne su, osećaju nelagodnost, nešto ih boli ili jednostavno ne mogu da postignu pravi orgazam.

3. Boje se da im treba puno vremena da dožive pravi.
Čak 14 odsto žena brine da im treba suviše vremena da postignu pravi orgazam, pa su radije spremne da ga odglume, nego da se potrude da dožive prvi.

4. Dosadno im je.
Na žalost, 13 odsto žena reklo je da glumi orgazam jer im je dosadno, a partner ih uopšte ne uzbuđuje.

5. Stide se jer ne mogu da dožive orgazam.
Verujemo da bi svaka žena odmah pristala da glumu zameni pravim veličanstvenim orgazmom. Ali kako? Prvi korak u rešavanju problema je da priznate da imate problem. Ne budite stidljive recite partneru šta vas uzbuđuje i isprobajte sve što bi moglo da vam pomogne da lakše stignete do orgazma.

POVEZANE VESTI

Nedelja 14.08.2011. 17:21
Лоше их ј...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online