Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 04.08.2011.
08:00
S media A

Kako saznati da on želi ozbiljnu vezu?

Umesto da se unapred radujete da ćete ostatak života provesti sa čovekom za kojim ste ludi, prvo se uverite da li on želi isto. Ovo su neki znaci koji otkrivaju da li je vitez zainteresovan za šetnju do matičara.

TEKST UPOZORENJA: Kada momak više voli da vam šalje poruke nego razgovara sa vama, to sigurno nešto znači. Većina muskaraca bi želela da pozove devojku da čuje njen glas. Ali, ako vaš dečko izbegava pozive, ali odgovori na vaše poruke, to verovatno znači da želi da odnos bude manje ličan.

Ali ja... Da, da, pričaj mi priču

VREMENSKE CRNE RUPE: Ne kažemo da počnete da sumnjate o njegovim motivima ako povremeno kasni, ali ga čekate da se pojavi baš svaki put, trebalo bi da pripazite. Još ako vam pošalje poruku da je nešto iskrslo... Ne tražite izgovore za njegovo ponašanje.

BIVŠE: Iako ne bi trebalo da budete zabrinuti ako je i dalje u kontaktu sa svojom bivšom devojkom, malo je čudno da se čuju nekoliko puta na dan ili razmenjuju poruke svaki čas. Ukoliko je ovo vaša situacija, jasno vam je valjda da je uopšte nije preboleo. Vi ste mu samo način da pokuša da se "otkači" od nje. A ne ide mu baš najbolje.

UPOZNAVANJE SA ORTACIMA: Prirodno je za par da se druži sa prijateljima svog partnera. Međutim, ako on uporno pronalazi izgovore da izbegne susret sa vama i njegovim prijateljima u isto vreme na istom mestu, onda to znači da on nije spreman da upoznate ljude koji su mu bliski. Nemojte pogrešno da shvatite ovakvo ponašanje kao način da vam u danima kada se viđa sa prijateljima "daje malo prostora da dišete". Čak i da vas ne upozna baš sa svima, trebalo bi da znate njegove najbliže ortake, zar ne?

NEMA NEŽNOSTI: Možda izlazite sa stidljivkom, ali to ne znači da je u redu ako uopšte ne pokazuje nežnosti. Ne morate da se dohvatite u javnosti, ali držanje za ruke, šetanje pod ruku ili brz poljubac je apsolutno normalno i prihvatljivo.

NEMA PLANOVA ZA BUDUĆNOST: Ako on ne koristi reč "mi", nije zainteresovan da deli život sa vama. Većina muškaraca koje zanima dugoročni odnos će želeti da dele stvari sa svojim devojkama. Ako ne želi ni da vas odvede na mesta na kojima se obično opušta, znači da ne želi da podeli svoju "zonu komfora" sa vama.

SEBIČNO PONAŠANJE: Ukoliko je neophodno, zar se ne bi prilagodile potrebama vašeg partnera? Ako odbije da popusti, nije pažljiv. Takođe, trebalo bi da pokaže zdravu dozu brige da li ste dobro stigli kući ako ste sami izašli u grad ili se kasno vraćate sa posla. Ako ga baš briga, to znači da to nije osoba koja želi da provede život sa vama.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online