Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 26.07.2011.
08:00
S media A

12 najvećih muških erogenih zona

Većina pripadnica nežnijeg pola smatra kako je jedina muška erogena zona penis, međutim da je to stvarno tako, seks bi bio jako dosadan. Vreme je da ih otkrijete i saznate na kojim mestima ih dodiri najviše uzbuđuju, budite sigurne voleće vas još više, jače...

I muškarci imaju erogene zone

Dakle, muškarci baš kao i žene imaju puno tačaka na telu koje podstiču seksualno uzbuđenje. Zato ih otkrijete i saznajte na kojim mestima ih nežnim dodirima možete dovesti do ludila.

1. Uši


Ovo je jedna od ključnih erogenih zona kod muškaraca. Ljubljenje ušiju izaziva pravu erupciju zadovoljstva. Postoji mnogo načina kako ih možete milovati. Na vama je da otkrijete šta ga najviše uzbuđuje. Posebno obratite pažnju na područje iza ušiju.

2. Vrat


Nežan dodir na vratnim žilama, oslobodiće ga napetosti. Ako ga lagano ugrizete na tom mestu, budite sigurni da se neće buniti. Nema ništa loše ako malo jače zagrizete jer ćete mu na taj način pokazati koliko ga istinski želite. Područje vrata gde počinje rast kose takođe je jako opasno. Na tom mestu lagano prođite prstima i po njegovim ćete rakcijama videti koliko ga to uzbuđuje.

3. Glava i kosa


Nema ništa loše u tome da seksualnu igru počnete masažom. Češkanje i maženje na predelu glave uzbuđuje zbog velike koncentracije nervnih završetaka.

4. Gornja usna


Ovo je najosetljiviji deo lica. Pokušajte s nežnim poljupcima te grickanjem područja između gornje usne i nosa...

5. Unutrašnjost podlaktice


Ovo će ga možda golicati, ali istovremeno će ga jako uzbuditi. Jagodicama prstiju lagano mazite ovo područje i sigurni smo da ćete probuditi sva njegova čula.

6. Bradavice


Setite se samo koliko vas uzbuđuju dodiri na ovom delu tela. Zato, latite se posla. Laganim pokretima bradavice kotrljajte dlanovima. Sigurni smo da vam neće ostati dužan.

7. Dlanovi


Dok nežnim i laganim pokretima pratite linije njegovog dlana, sve vreme ga gledajte u oči jer će vaš zavodnički pogled izazvati dodatno uzbuđenje. Ovo možete da pokušate i da uradite u javnosti. Tada je potpuno nemoćan, a ne treba da vam govorimo šta će se dogoditi kada se zajedno vratite u svoja četiri zida...

8. Ljubavna staza


Linija između pupka prema polnom organu, naziva se ljubavna staza. Ovo je područje za njega jako osetljivo, pa morate biti jako nežni jer neki pokreti mogu uzrokovati bol, savetuje Nacional. Stavite dlanove na njegov stomak i kružite, najpre snažno pa sve sporije. Polako spuštajte dlanove prema polnom organu.

9. Bedra


Ova je zona prepuna nervnih završetaka, a muškarci vole kad ih zgrabite za bok i ugrizete. Taj nezaboravan osećaj topline prolazi mu celim telom. Nemojte da se prepadnete ako zavrišti...

10. Kolena


Njima je seksi ako ih samo uhvatite za koleno. Kolena lagano tapšite kako biste probudili nervne završetke, zatim kružite prstima. Područje iza kolena takođe ih jako uzbuđuje. Međutim, većina žena zaboravi na ovaj deo tela.

11. Stopala


Pronađite pravu tačku na stopalu i on će se osećati kao da doživljava višestruki orgazam. Ako mu snažno masirate tabane celom dužinom, imaće osećaj kao da to isto radite na penisu. Oko članka je takođe koža jako tanka i osetljiva. Vi samo morate da pratite tetivu od zgloba do lista.

12. Nožni prsti


Sisanje nožnih prstiju podstiče uzbuđenje kod većine muškaraca. Počnite od najmanjeg prsta, prelazeći lagano na ostale. Nežna masaža područja između prstiju oslobodiće ga stresa koji duže vreme skuplja u vratu i na ramenima, jer sve je to povezano.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online