Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 20.07.2011.
08:00
S media A

Govor tela otkriva da mu se dopadate

Da li ste znale da su muškarci unapred programirani da šalju fizičke signale kad im se žena dopada? Naučite da pročitate njegov govor tela.

Gledanje u oči je jedan od signala da vas muškarac želi i da mu se sviđate
 

 

Žene su bolje u čitanju nesvesnih signala koje šalje telo od muškaraca, tvrde stručnjaci. Ipak, ako još niste savladale sve trikove, evo nekoliko sigurnih znakova da mu se dopadate.

1. Blago će podići obrve kad vas ugleda. Bez obzira na starost, rasu ili kulturu ljudi širom sveta će u deliću sekunde podići obrve ako ugledaju osobu koja im se dopada. Stručnjaci kažu, da to našim očima daje više svetlosti i omogućuje im da izgledaju lepše i sjajnije ali i da deluju kao otvoren poziv.

2. Ako mu se dopada ono što vidi njegove usne će se automatski na kratko otvoriti.

3. Pokušaće da privuče vašu pažnju. Ako je stajo sa prijateljima za korak će se udaljiti od njih u želji da ga posmatrate kao pojedinca.

4. Nameštaće svoju kravatu ili kragnu. Njegovo telo vam nesvesno šalje poruku da želi da vam se dopadne i da lepo izgleda za vas.

5. Dodirivaće svoju kosu. Koji će to tačno gestovi biti zavisi od njegove frizure, ali sigurno će pokušati da namesti kosu ako se za trenutak udaljite. Momci ovo rade nesvesno i češće nego što mislite.

6. Njegove obrve su blago podignute dok razgovarate. Upitan izraz lica najčešće znači da ga fascinirate.

7. Dopustiće vam da primetite kako pogledom "skenira" vaše telo. Iako je već u prvom trenutku on video sve što ga zanima, ovaj pogled služi kao poruka da mu se dopadate i da želi seks sa vama.

8. Stajaće pravo sa rukama na kukovima. Ispraviće sve mišiće kako bi pokazao svoje telo u što boljem svelu i verovatno će stati direktno naspram vas da bi imao vašu punu pažnju. Ruke na kukovima, takođe naglašavaju njegovu fizičku snagu i samopouzdanje.

9. Ako sedi naspram vas raširiće noge. Tako vam nesvesno pruža mogućnost da dobro vidite sve što ima da ponudi.

10. Igraće sa sa dugmićima na jakni ili košulji. Za to je uglavnom kriva nervoza, jer nije siguran da li vam se dopada ali i nesvesna želja da skine odeću.

11. Dodirivaće svoje lice dok vas posmatra. Ako mu se dopadate često će dodirivati svoje lice dok vas gleda, na primer, rtrljaće bradu ili dodirivati uši.Stručnjaci kažu, da je to kombinacija napetosti i autoerotskih dodira.Takođe, ako puši češće će paliti cigaretu ili uzimati više gutljaja pića.

12. Stezaće čašu. Kada su muškarci seksualno zainteresovani oni se igraju sa okruglim predmetima. Zašto? Oni ih podsećaju na vaše grudi.

13. Sedeće na ivici stolice. To je znak da želi da vam se približi. Ukoliko dok sedi noge drži prekrštene, noga koja je odozgore biće okrenuta u vašem pravcu.

14. Hodaće pored vas dodirujući vas po ruci ili leđima. Osim što je to džetlmenski gest da vas zaštiti od gužve dok izlazite iz bara ili restorana, on želi da vam pošalje poruku da ne bi voleo da vas slučajno izgubi. Istovremeno to je i znak drugim muškarcima da im je pristup zabranjen.

15. Pozajmiće vam svoju jaknu ili duksericu. Bez obzira koliko je hladno on će vam dati svoju jaknu jer je to zaštitnički gest.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online