Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 21.04.2011.
08:00
S media A

Šta žene nauče o seksu do tridesete?

Tridesete su godine u kojima žene ulaze u smireniju, samouvereniju fazu, kada mogu bez straha da kažu šta žele i znaju kako to da dobiju. Već su dovoljno iskusne, samopouzdane, vešte i znaju zbog kojih stvari ne bi trebalo da osete kajanje, zbog čega ne razbijati glavu i na koji način postići potpuno fizičko zadovoljstvo.

Žene posle tridesete postaju sigurnije
 

Doživeti vrhunac zajedno je precenjeno i nerealno


Iskusne žene ne stvaraju sebi nepotreban pritisak. One znaju da zajednički vrhunac nije važan za kvalitetan i dobar seks. Zadavati određeni cilj u seksu može biti samo kočnica i opterećenje.

Kajanje zbog seksa za jednu noć. Šta je to?


Imali ste divlji seks za jednu noć. Pa šta? Moralizirajući glas koji vas je pre upozoravao da dobre devojke to ne rade više nije tu. Znate da zbog toga niste loša osoba. Samo ste, kao i on, uživali u strasti koja vas je ponela.

Nisu toliko opterećene malim fizičkim nedostatcima


U dvadesetim ste verovatno pre skidanja pred frajerom obavezno išli na pun remont u salonu lepote. Tek kada ste bile sigurne da nema nijedne izdajničke dlake, akcija je mogla da počne. U tridesetim ćete biti manje opterećene, a neće vam pasti na pamet da odbijete seks zato što ste se depilirali pre deset dana. ne zato što ste se zapustile, već što znate da kvalitet seksa ne zavisi od svežeg manikira.

Sve njegove erogene zone su prihvatljive


Svi njegovi delovi tela su potencijalne erogene zone i spremni ste na eksperimente.

Poznajete svoje telo i njegove potrebe i kako da ih zadovolje.
Nema ništa što je više seksi nego pokazati partneru šta želite. Pravi muškarac znaće to da ceni i potrudiće se oko vas.

Znate da je u redu da ga odbijete


Ako niste raspoloženi, ako vam se nešto ne dopada ili vam jednostavno nije do seksa, znate da kažete NE.

Lubrikanti spašavaju stvar


Ne smatrate da je upotreba lubrikanta nešto perverzno. Želite seks, ali telo još nije shvatilo poruku. Uzećete malo lubrikanta i podmazati stvar, ništa strašno.

Muškarcima su potrebne jasne smernice


Teško da će shvatiti šta vam odgovara ako na svaki njegov dodir uzdišete kao kad ste imali dvadeset. Ako želite jače, brže ili nežnije, to mu govorite jasno i glasno.

Istinsko uživanje ne znači uvek romantiku


Seks može biti odličan i ako se dohvatite na brzinu na kuhinjskom stolu ili ako ga praktikujete napola pijani posle tuluma kod prijatelja. Sve je to OK, prihvatljivo i seksi.

Zaštita je nešto što dugujete sebi


Nije vas strah da mu jasno i glasno kažete da stavi kondom. Svesni ste posledica.

I nesavršeno telo u krevetu je odlično telo


Višak na stomaku. Bedra sa prvim znakovima celulita. Grudi koje polako prestaju da prkose gravitaciji. Koga briga?

Seks sa jednom osobom je potcenjen


Biti s osobom na koju se možete osloniti i kojoj potpuno verujete može da vam priušti nezaboravne seksualne užitke. Prestali ste verovati da je monogamija dosadna.

Seks u tridesetim je naplata onoga što se do tada naučili


U dvadesetim ste imali loše momke, ali ludi seks ili obrnuto. U tridesetim želite ceo paket. Imate iskustvo, samopouzdanje i vreme je za naplatu.
kaošto su neželjena trudnoća ili polne bolesti.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online