Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Ponedeljak 11.04.2011.
08:00
S media A

Naučite Kama Sutra poze

Iako je stara već vekovima, Kama Sutra još uvek je itekako primenljiva u savremenim vezama, te svojim inventivnim pozama, koje nam u seksu ni na kraj pameti ne padaju, može začiniti rutinu naše ljubavničke svakodnevice.

Uprkos tome što originalna knjiga tretira žene više kao objekte nego kao ravnopravne partnere, sve poze Kama Sutre osmišljene su tako da oba partnera u njima uživaju.

Proučite Kamasutra i iznenadite partnera
 

Susam i pirinač

Kako izvesti pozu?
Partner neka legne na leđa na ivicu kreveta, stopala su mu na podu. Vi ga zajašite tako da vam jedna noga dodiruje tlo. "Susam i pirinač“ je intimna poza s mnogo zagrljaja, u stvari doslovce morate jedan drugome biti "umotani“ u ruke.

Zašto je poza zanimljiva?
Ovo je spora, senzualna poza, savršena za lenja poslepodneva kad se osećate romantično. Osetite zajedničke otkucaje srca, disanje i dodir kože na koži...

Suprotnosti se privlače

Kako izvesti pozu?

Ovu pozu, pre svega, shvatite kao dobru zabavu, za koju ipak morate biti dosta dobro razgibani. Lezite na krevet ili jastuke na podu. Napravite „sveću“ (stoj na lopaticama) i tad ispružene noge (ili blago savijene, kako god vam je lakše) lagano spustite kolena prema grudima. Pod noge (zglobove i stopala) partner vam može podstaviti jastuke kako bi vam bilo lakše. On vas opkorači s leđima okrenutima prema vašoj glavi, nagne se i ritimički ulazi u vas. Za ravnotežu, on uz vaša leđa može staviti nekoliko jastuka i oslanjati se o njih, a i vama će tako biti lakše.

Zašto je poza zanimljiva?

Poza je savršena za avanturiste i sve one spremne da isprobaju nove stvari. Jednom kad je isprobate, nećete moći da odolite da je ne uvrstite u redovni „repertoar“ poza.

Spoj od žada

Kako izvesti pozu?

Lezite na ivicu kreveta, na stomak. Kolena su skupljena i na ivici kreveta. On neka vam priđe od pozadi, a vi se lagano polupodignite i prevrnite na jednu stranu, kolena su s druge strane, i dalje skupljena.

Zašto je poza zanimljiva?

Ova je poza verzija ulaza „od pozadi“, ali s mogućnošću da ga vi dodirujete i uz kontakt očima. Ova će ga poza zagarantovano izludeti.

Pod pravim uglom

Kako izvesti pozu?

Pozu započinjete u misionarskom položaju. Dok je još u vama on se celim telom zarotira na desno ili levo sve dok ne dođe u položaj vertikalan na vaše telo.

Zašto je poza zanimljiva?

Nadražaj klitorisa u ovoj je pozi izuzetan, a ako vam to nije dovoljno, sami se možete lako dodirivati. S obzirom da ima dobar pregled na vaše telo, ovo će u partneru zapaliti neslućenu strast.

Cvrčak na boku

Kako izvesti pozu?

Lezite na stomak na krevet ili jastuke na podu. Partner ulazi u vas od pozadi, njegova leva noga je sa spoljne strane vaše leve noge, a njegova desna između vaše leve i desne. Vi se okrenite na levi bok i sa desnom nogom prema unazad ga pokušajte obuhvatiti oko bokova. Tako će on lakše ući u vas.

Zašto je poza zanimljiva?

Većina muškaraca obožava „doggy style“, pa će ga i ova varijanta oduševiti. Za vas je zanimljivo što niste toliko pasivni kao kod obične doggy poze.

Oranje u proleće

Kako izvesti pozu?

Krenite u doggy pozi, vi ste naslonjena na fotelju ili krevet. On tada podiže vaše noge. Noge su vam savijene u kolenima, stopala možete „zakačiti“ za njegove nadlaktice kako bi vam bilo lakše da održite ravnotežu. Njemu će biti potrbno dosta snage u rukama da vam podigne noge i zadrži vas u ovom položaju.

Zašto je poza zanimljiva?

On će se osećati nadmoćno u ovoj pozi, a vama će priuštiti neverovatan orgazam.
 

POVEZANE VESTI

Sreda 13.04.2011. 10:39
KAMA SUTRA....mrzi me danas...moze SUTRA?....
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online