Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 01.01.2011.
12:25
Vestionline A

10 pravila dobrog striptiza

Partnera uvek možete da razveselite zanosnim striptizom - saznajte kako i uz koju muziku.

Striptiz je uzbudljiv poklon za sve prigode koji će sigurno raspametiti vaše bolje polovine. Muškarci se ne stide da priznaju da maštaju o tome kako ih partnerka zavodi skidanjem, a i ženama nije odbojna pomisao na seksi striptiz voljenog. Evo nekoliko saveta kako se zavodljivo skinuti u vrućoj atmosferi:


Svetlo ostavite upaljeno
Ukoliko se ne osećate ugodno u svojoj koži možete zapaliti nekoliko sveća ili prigušiti svetlo. Striptiz u mraku nema smisla, a od savršenog tela ionako je važnije samopouzdanje.


Namažite se
Telo namažite baby uljem, bradavice istaknite s malo ruža i svakako koristite sjaj za usne kako biste u polu-mraku dodatno naglasili svoje atribute.

Isplanirajte šta obući


Striptizi su često spontani pa donje rublje koje imate na sebi nije uvek najprivlačnije. Međutim, ukoliko partnera planirate da iznenadite vrućim plesom, dobro razmislite o kostimu (policajka, vatrogasac, spasioc, konobarica,...) i donjem vešu.

Odaberite pravu muziku
Sigurno ste dovoljno kreativni da možete da izabrate pesmu koja nije izlizana poput "You Can Leave Your Head On" Joea Cockera. Najvažnije je da osećate ritam pesme. Dobar izbor su: "Kiš" od Princa, "Fever" ili "Erotica" od Madonne, "Flashdance" od Deep Dish, "Dirrty" od Ćristine Aguilere, "Frenć Kiš" od Lil Louis, "Pony" od Ginuwine, "Love To Love You Baby" ili "I Feel Love" od Donne Summer.


Budite neuredni
Naravno da je u redu ako pre striptiza malo pospremite stan, ali za vreme plesa bi urednost trebalo da bude na poslednjem mestu. Ne obraćajte pažnju na to gde bacate odeću i je li sve na svom mestu nego se jednostavno prepustite trenutku.

Budite zanosni
Pravilo koje je lako izreći i teško, ali ne i nemoguće izvesti. Krećite se sve vreme gore-dole, zabacujte kosu, provocirajte, otkrivajte se polako...

Dodirujte ga
Pomazite ga po mestima koja partnera posebno izluđuju. Počnite nevino s ušima i vratom pa se polako spuštajte prema dole.


Koristite savet profesionalke
Trik bolje funkcioniše kod žena - jedna noga bi vam uvek trebala biti nešto ispred druge i lagano podignite petu prednje noge kako biste izgledale spretnije i vitkije.

Br. 1 pravilo koje se ne sme prekršiti
Vi u svakom trenutku smete dodirnuti partnera, ali je za njega svako diranje zabranjeno. Sme samo da gleda i uživa.

Br. 2 pravilo koje se ne sme prekršiti
Gledajte ga u oči, nema sramežljivog buljenja u pod ili sa strane.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online