Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 12.11.2018.
02:30
telegraf rs.,Vestionline A

5 razloga zašto je odlično imati Ovna za prijatelja i ljubavnika

Ako u vašem životu nemate bar jednu osobu rođenu u znaku Ovna, sada je pravo vreme da potražite jednu jer je imati jednog Ovna uz sebe veoma važno iz mnogo razloga.

natupedia.com
Foto: Ilustracija

Ovnovi su jedan od znakova sa kojima je najbolje sarađivati jer su nadaleko poznati po njihovoj jakoj i strastvenoj prirodi. Ovaj vatreni znak kojim vlada Mars je veoma pozitivan, a u kineskom horoskopu mu je parnjak Zmaj što ponovo samo potvrđuje snagu kojom on raspolaže

Konstantno je u pokretu, osvaja nova mesta i niže uspehe. Veoma je takmičarski nastrojen i priznaje samo pobedu. On je priorodno hrabar i boji se pokušaja i rizika, a kako poseduje mladalačku energiju i snagu veoma lako i uvek na vreme izvršava sve zadatke.

Njegova slabost je nestrpljivost, neosnovane tvrdnje kojima se služi i dopušta da ga u nekim važnim momentima parališe i ograničava strah. Voli udobnu odeću, fizičke izazove i individualne sportove. Nervira ga neaktivnost, kašnjenje i rad koji ne koristi nečije talente.

Evo zašto je dobro imati makar jednog Ovna u životu, bilo kao prijatelja, bilo kao partnera.

Ovnovi su zabavni i strastveni

Uvek traže avanturu i trude se da se i oni i ljudi oko njih dobro provedu. Većina ne mari šta drugi misle o njima jer prosto uživaju u životu. Veruju da su mnoga pravila napravljena da bi se kršila, pa se nemojte čuditi ako se sa njim nađete u nekoj nevolji.

Ovan je uvek iskren

Nikad se nećete pitati šta on zaista misli o vama. Biće uvek otvoreni i iskreni i reći će vam kada uradite nešto što ih je naljutilo ili povredilo. Reći će vam uvek kada im se dopadate, a kada ne. Nikada se ne suzdržavaju kada imaju nešto da kažu i ne umaraju se čuvanjem tajni.

Ima jaku volju

Nikada nećete upoznati osobu koja je odlučnija od Ovna. Kada Ovan nešto želi uradiće sve što može da bi to i dobio. Zna da ima snage da nešto postigne i to će i da uradi. Većina Ovnova je tvrdoglavo i svađaće se oko svega što im je važno.

Ovan je spontan i avanturista

Njega čini srećnim da otkriva nove stvari i mesta. Kada ste sa Ovnom svaki dan će vam biti avantura. Naučiće vas kako je zabavno putovati i isprobavati novu hranu. Nikada nećete imati nijedan dosadan dan!

Ovan je uvek lojalan

Ekstremno je lojalan osobi koju voli. Ovo važi i za porodicu i prijatelje. Najbolji su čuvari tajni, jer ni na koji način nikada neće izdati vaše poverenje. Kada mu kažete nešto u poverenju, možete da se kladite u život da od njega nikad niko to neće čuti. Uvek će biti tu za vas, u dobru i zlu i uvek ćete u njihovom srcu imati posebno mesto.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online