Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 08.07.2017.
02:30
Vestionline, telegraf.rs A

Metode sa istoka koje od žene prave kraljicu orgazma

Velikom broju muškaraca širom svet zajednička je ako ne javna, a onda potajna želja da imaju seks sa Azijatkinjom. Žene Istoka, a posebno Dalekog istoka, bije glas da su veoma dobre ljubavnice, a za to je naravno zadužen njihov meditativni stil života i specifične tehnike ljubavne igre.

pixabay.com
Uz prave savete svom partneru možete priuštiti noć punu uživanja

E sada i vi možete da isprobate neku od tehnika sa svojim partnerom, zbog čega će on momentalno pomisliti da je u Japanu. Reč je zapravo o posebnoj tehnici posle koje ćete i vi zaboraviti na običan seks.

Treba samo da savladate ove poze i da vašem muškarcu priredite najjači orgazam i nezaboravno iskustvo.

1. Jen-mo

To je umeće doživljavanja orgazma bez ejakulacije. Jen-mo je tačka između mošnica i anusa, a vi vašem muškarcu treba da pritisnete tu tačku sa tri prsta i da ga vinete u nebesa. Samo morate da vodite računa da tačku pritisnete pre nego što doživi vrhunac jer će tako doživeti orgazam bez ejakulacije. Ova tehnika ima i svoju duhovnu stranu - očuvanje životne energije, a praktična je razlog što on i dalje ostaje u stanju erekcije.

2. Masaža lingama

Ovo je tantrička metoda i fokusirana je na masažu penisa bademovim uljem, a koja može potrajati i do sat vremena. Započnite masažu od korena penisa i polako idite prema testisima, a onda nauljite obe ruke i otpočnete masažu sa svih deset prstiju. Uz masažu penisa, lagano mu vrhovima prstiju prelazite po području između samog korena penisa i testisa.

3. Vatsu

Ovo je vrsta japanske vodene SIAC masaže koja potiče iz kineske medicine. Neka se partner potopi u vodi, a vi ga pritom masirajte, istežite i povlačite. Pritom treba da mu pritiskate erotske akupresurne tačke. Voda omogućava da partnera uzmete u ruke i da vam se on u potpunosti prepusti. To je ujedno i vežba poverenja koja pod vodom postaje nabijena seksualnom energijom kad sedite iza njega i masirate mu leđa. Zatim vas treba da uzme na ruke u kadi tako da njegova ruka leži duboko ispod vaše guze dok vas provlači kroz vodu.

4. Kareza

Na italijanskom reč "karezza" znači milovanje, a opisuje tehniku za sprečavanje trudnoće iz indijske "Kama Sutre". Kada muškarac prvi put penetrira u ženu, oboje potpuno miruju i dopuštaju akciju samo karličnim mišićima. Ne treba da se zamarate, jednostavno pokušajte koliko možete da izdržati bez mrdanja, a uz to se strastveno ljubite da ljubavni žar ne oslabi.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online