Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 22.06.2017.
02:30
telegraf.rs, Vestionline A

Njegov odnos sa porodicom otkriva koliko će vam veza trajati: Obratite pažnju na ovih 6 stvari

Narodna izreka kaže – ako želite da znate kako će vam partner i ljubav izgledati za 50 godina, samo pogledajte njegovu porodicu.

pixabay.com
Obratite pažnju na "crvene zastavice"

Možda nikada nećete pronaći savršenog muškarca sa savršenom porodicom, ali obavezno obratite pažnju na ove crvene zastavice u vezi jer mogu da vam naprave veliki problem u vezi.

1. Majka i dalje ne želi da ga pusti

Možda nije "mamin sin", ali to ne znači da je ona odlučila da ga pusti iz svog života. Jedna od najvećih stvari koje su smrt za vezu jeste majka koja će se takmičiti sa vama za njegovu pažnju. Ako ga redovno zove i žali se kako provodite previše vremena, pokušava da bude jedina žena u njegovom životu.

2. Neugodno vam je pored njegovih roditelja svaki put kada se vidite

Potpuno je prirodno da vam na prvih nekoliko susreta sa njegovim roditeljima bude malo neugodno, ali ako taj osećaj postoji i nakon nekoliko meseci, možda nikada neće nestati. Ako razmišljate o dugoročnoj vezi sa nekim muškarcem, morate da u obziro uzmete i njegove roditelje jer će uvek biti blizu vas. Želite porodicu koja će vas prihvatiti.

3. Osuđuju vaš život

Prvi susret je uvek i najteži. Međutim, jako je važno ono što njegovi roditelji misle o vama. Da li osuđuju vašu karijeru, tetovaže ili način na koji izgledate? Ako to rade, male su šanse da će ikada promeniti svoje mišljenje, mada je to moguće.

4. Stalno vas porede sa prethodnim ženama iz njegovog života

To može da bude kompliment ako su u pitanju lepe stvari, međutim, ako je u njihovim očima ona bila bolja od vas, to nikako nije dobro. Ako na taj način pokušavaju da vam jasno stave do znanja da niste dovoljno dobri za njega, lupite šakom o sto i recite im šta mislite.

5. Imate osećaj kao da se zabavljate i sa njim, ali i sa njegovmo porodicom u isto vreme

Ako imate svoj stan i živite sami, a njegovi roditelji dolaze kad god im se prohte, vrlo lako možete shvatiti da se zabavljate i sa njima. A to nije dobro jer će deo vašeg života biti pod njihovom kontrolom.

6. Stalno se mešaju u vaše stvari

Idealno, u njegovom odnosu sa porodicom bi trebalo da postoji vreme za njih, ali i vreme za vas. Međutim, u pojedinim situacijama njegovi roditelji mogu da misle da imaju sva prava da se mešaju u vaš život i daju vam savete kako da ga vodite.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online