Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 04.03.2017.
02:30
Mens Health A

Ovih osam namirnica predstavljaju savršen dodatak za vrhunski seks

Otkrijte kako hrana može da bude sjajan dodatak za vrhunski seks.

pixabay.com
Dobra cica i dobra klopa su savršena kombinacija

Ako postoje dve stvari koje muškarci vole to su onda seks i hrana, a ako bi se još te dve stvari mogle raditi simultano, život bi bio savršen. Na svu sreću, i to je moguće. Uz pomoć određenih namirnica i manjih saveta možete značajno unaprediti atmosferu u krevetu.

Bez obzira da li je reč o voću ili nekoj drugoj vrsti hrane, vodite računa da namirnica stane u vašu šaku i da nemate problem da je jedete, jer na kraju krajeva vaša namera bi trebala da bude zadržavanje dobrog seksualnog raspoloženja. Bilo bi poželjno da namirnice budu osvežavajuće, a malo težu i začinjeniju hranu ostavite nakon akcije.

Ovo su neke od namirnica koje će vam popraviti raspoloženje i biti vaš saveznik u dugim noćima.

Voće

Trešnje, jagode, belo ili crno grožđe su namirnice koje su odlične kao dodatak svake seksualne zabave. Isto tako dobra opcija su papaja, mango, grejfrut i pomorandže. Naravno, važno je da dobro operete voće, jagode bi trebale biti isečene i blago zaslađene sa šećerom a grožđe odvojeno od stabljike. Ostalo voće poslužite u obliku koji će omogućiti nesmetanu konzumaciju.

Šlag

Šlag se oduvek smatrao sastavnim delom svake dobre intimne večeri u dvoje. Stavite šlag na razne delove njenog tela a zatim budite krajnje kreativni u tome kako ćete ga skinuti sa tela vaše partnerke. Budite oprezni jer mlečni proizvodi ponekad mogu da ostave neprijatan miris na koži.

Sirupi

Bez obzira da li ste ljubitelj sirupa od čokolade, javora, banane ili jagode, ova gusta tečnost će prosečno veče pretvoriti u nezaboravnu. Može se dogoditi da malo isprljate posteljinu, ali u isto vreme postoje velike šanse da ćete vi i vaša partnerka uživati i iskusiti jedinstven doživljaj.

Čokolada

Za razliku od sirupa, konzumiranje čokolade se preporučuje pre seksa. Zbog svojih sastojaka čokolada se smatra jakim afrodizijakom, pre svega zbog povećanja nivoa serotonina i endorfina u organizmu, pa će vaša čula raditi onako kako vi želite.

Ostrige

Ostrige imaju specifičan ukus koji ne vole baš svi, ali ovi morski plodovi obezbeđuju neophodan nalet cinka, što na kraju dovodi do boljeg i dužeg seksa. Pre nego što partnerki ponudite ostrige saznajte da li voli ovu vrstu hrane.

Sladoled na štapiću

Mnogi seksolozi smatraju da sladoled na štapiću zbog svog falusnog oblika ima reputaciju poželjnog dodatka tokom seksa. Sa sladolem se mogu imitirati različiti seksaulni pokreti a tu je i nezaobilazni efekat topljenja na koži koji je sam po sebi ima erotsku konotaciju.

Voda

U redu, voda nije hrana, ali je važno da ostanete hidrirani za vreme seksa. Jedna od opcija su i kocke leda koje mogu snažno uticati na čula vaše partnerke. Koristite kocke leda da stimulišete njeno telo tako što ćete ga nežno stavljati po njenom vratu, leđima, butinama ili intimnoj regiji.

Alkohol

U različitim situacijama i formama, alkohol može obezbediti vrhunski strastveni seks. Na primer, svoje omiljeno žestoko piće sipajte u pupak svoje partnerke a zatim ga popijte. Posebna priča je tekila koja se najčešće konzumira u vidu "body shota", tako što se čašica stavi na telo žene, potom se ispije a nakon toga se uzme kriška limuna koja se nalazi među njenim zubima.b

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online