Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 02.03.2017.
02:30
mondo.rs, Vestionline A

Šta muškarci žele, a plaše se da pitaju

Bez obzira na to koliko dobar seks imate sa partnerom, velike su šanse da imate neku fantaziju ili biste možda želeli da probate novu seks pozu, ali nemate hrabrosti da to predložite.

wallpino.com
Zbog postojanja tabu tema između partnera, često oba partnera ostanu "nezadovoljena"

Ako je tako, niste jedini - nekoliko muškaraca iskreno je reklo šta to žele u krevetu, a plaše se da pitaju.

Pročitajte, možda će vas inspirisati da koliko večeras počnete da istražujete sa svojom partnerkom ili partnerom.

Najčešći seksualni tabui

- Voleo bih da ona dominira u seksu. Ali, ako je to pitam, nekako se gubi svrha - kaže Din (27).

- Grupni seks je nešto što sam oduvek želeo da probam, ali nikada nisam imao partnerku kojoj bih to mogao da predložim. Morao bih dobro da se napijem, da bih je to pitao - priznao je Danijel (24).

- Voleo bih da ponekad mogu da je pitam da me oralno zadovolji, a da se ne osećam kao da tražim uslugu - iskren je Andrej (26).

- Volim kada su žene agresivne i kreativne, kada preuzmu inicijativu i iznenade me. Možete da zamislite koliko mi je neprijatno da pitam partnerku da bude malo spontanija - kaže Zejden (29).

Bil (21) kaže da je "oduvek želeo da veže devojku tokom seksa, ali se ne usuđuje da to predloži, plašeći se da bi nešto moglo da krene po zlu".

- Volim kada mi devojka priča "prljavo", ali sramota me da je pitam da to radi. Ne bih voleo ni da ona pita mene da to radim jer ne znam kako - otkrio je Tomi (26).

- Seks u troje. Ne želim da povredim njena osećanja jer mislim da bi to shvatila kao da mi ona nije dovoljna i da mi treba još neko - priznaje Grant (25).

- Oduvek sam želeo da probam seks sa njenim grudima, da stavim penis između njih, ali ne mogu to da je pitam. Bilo bi malo ponižavajuće - kaže Bili (27).

- Ne želim da moram da je pitam da se mazimo posle seksa! Mislim da neke devojke pretpostavljaju da muškarci ne žele da se maze posle seksa, ali ne želimo da vas pitamo za to - iskren je Sem (29).

Ako i vi imate neku fantaziju ili biste želeli da probate nešto novo, a plašite se da pitate svoju partnerku ili partnera, znajte da nema potrebe za tim.

Prvo, možda i ona želi to isto, ali se plaši da vas pita, i tako ćete propustiti šansu da uradite nešto u čemu ćete uživati.

Drugo, ukoliko ste oboje dovoljno zreli da uživate u seksu, trebalo bi da ste dovoljno zreli da razgovarate o onome što vas uzbuđuje i što želite.

Na kraju, nećete znati odgovor dok ne pitate, a moglo bi da bude tako dobro, zar ne?

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online