Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 26.10.2016.
02:30
Sponzorisani tekst A

Oborite je sa nogu: 5 predloga da se vaša devojka oseća pored vas kao carica

Negde se izgubilo romantično vreme kada su momci zaista bili posvećeni svojim devojkama i trudili se da inovacijama oplemene vezu. Danas u nedostatku vremena i inspiracije, zajedničko vreme parovi provode na prilično ustaljen način. Na taj način vaša veza postaje dosadna rutina. Predvidljive situacije bez uzbuđenja stvaraju udaljenost između dve osobe. Ako vam je dosadno u vezi treba da preduzmete nešto povodom toga, kako bi ste počeli da uživate u savršenoj vezi.

pixabay.com
 

Ovo su samo neki od mnogobrojnih trikova kojima možete da pribegnete kako bi ste oplemenili vašu vezu. Pronađite idealan okidač koji će vašu vezu učiniti boljom nego ikad.

Putovanje

Ne, nemojte misliti da su u pitanju Karibi i da ćete istresti iz novčanika sve što imate i još se i zadužiti. Kada kažemo putovanje, obično svi misle na neke daleke i egzotične destinacije. A da li ste obišli Srbiju, da li ste videli sve njene lepote? E, pa ako niste sada je pravi trenutak. Organizujte putovanje, iznajmite rent a car vozilo ukoliko nemate svoje. Pogledajte ponude za smeštaj na našim planinama ili na nekim drugim zanimljivim detinacijama. Ukoliko ste se ipak odlučili da svoju voljenu osobu iznenadite nekom evropskom destinacijom, predlažemo vam da kontaktirate turističke agencije kako bi ste se raspitali o svim pojedinostima aranžmana. Ukoliko putovanje planirate samostalno imajte na umu da postoje jeftine avio karte na kojima možete uštedeti, a taj novac potrošiti na konstruktivniji način.

Romantična večera

Romantična večera nikada ne izlazi iz mode. Isplanirajte dobo sve pojedinosti vezane za vreme i restoran. Ukoliko niste sigurni, proverite na neki originalan način da li vaša devojka ima neke posebne želje u vezi hrane odnosno da li bi joj se više dopao italijanski restoran ili su možda pak restorani sa muzikom bolja opcija.

SPA centar

Opuštanje posle naporne nedelje zaista može da osveži vašu vezu. Promena koja prvenstveno donosi uzbuđenje je činjenica da ćete dnevnu sobu zameniti za bazen ili đakuzi, garnituru u dnevnoj sobi stolom za masažu gde ćete bukvalno otpustiti svaki delić tela od svakodnevnih briga kojima ste inače opterećeni.

Šoping

Obradujte je nekom sitnicom. Srebrni nakit, odnosno neka sitnica koja će je podsećati na Vas, može da budu veoma interesantan poklon kojim ćete obradovati dragu osobu. Ukoliko dobro poznajete ukus vaše devojke i znate tačnu veličinu, možete krenuti u potragu za nekim dobrim farmericama ili majcom sa kojom ćete je iznenaditi. Za svaki slučaj sačuvate račun.

101 ruža

Devojke su nekada redovno dobijale cveće kao znak pažnje. Danas retko možete sresti na ulici mladića sa buketom cveća, osim za 8. mart kada su na sve strane ruže i karanfili. Ne morate vašoj devojci baš da kupite buket u kojem je 101 ruža da bi ste joj pokazali koliko je volite. Pronađite neki simpatični buket cveća koji joj pokloniti i izmamiti osmeh na lice.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online