Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Subota 22.10.2016.
02:30
Vestionline A

VIDEO: Oralno zadovoljavala dečka, prolaznici ostali u šoku

Ljubav i strast ne poznaju granice, a ni javni moral ne predstavlja prepreku. Tako je jedna devojka odlučila da u romantičnom ambijentu reke, pruži nezaboravno iskustvo svom dečku. Tako je njena glava završila u njegovom krilu. On se nije bunio, ponos mu je porastao, dok su prolaznici ostali šokirani.

Sve se to dešavalo na obali lisabonske reke Tagus. Zaljubljeni par je uhvaćen kako upražnjava oralni seks, ne obraćajući pažnju da će ih neko videti.

Ako pustite snimak u nastavku, može se videti kako ženina glava pomiče gore-dole, pa su ljudi koji su se zatekli na licu mesta mogli bez sumnje zaključiti što se događa.

Gospođa je neometano obavljala svoj posao, dok je snimatelj bio samo na par koraka od nje. Drugi par koji je sedeo nedaleko od njih, očito nije imao pojma što se događa.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 24.10.2016. 17:00
И шта је поента овог писанија...? Да је дјевојка у романтичном амбијенту поред ријеке одлучила да дечку приушти незаборавано искуство.......?! Да ли је баш тако? Мало ...мало па пишете како је 2 водило љубав на тротоару....други испод стабла у парку...трећи на тераси неке зграде....Па дајете савјете како је нама-мити у "тројку"....итд Ово што ви пишете је брука и срамота....ДНО ДНА.....СОДОМА И ГОМОРА.....2 у 1....!!!
Ponedeljak 24.10.2016. 17:11
Ја схватам да је и у турско доба...у оно заостало и затуц-ано..... па до дана данашњег било одувјек и прељубе и тајних састанака и рађало се и ванбрачне дјеце....Било је секса и у пољу, на њиви и навече у кући пуној чељади.....али није било овако наочиглед и на увид јавности!!! Данас ништа не вриједи ако нико није видио....сматрај да није ни било....ЗАШТО.....?! Сводимо се на ниво животиња и парићемо се гдје год нам падне прилика...и то је то!!! БРУКА !!! Да ли треба бака или ма-јка са дјететом да присуствује у аутобусу сцени гдје се 2 крену скидати и на сусједној столици се зајашу...само зато јер им је то тог момента некако испало згодно...?! Да ли треба отац или дјед са дјететом да сједне на оближњој клупи у парку, да предахну од јурцања по дивном сунчаном дану и да их одмах затим узнемире 2 успаљеника којима је травњак поред клупе тог момента испао као кец на 10...да се истог трена и одмах ту крену парити као мачке у фебруар.....итд !!! Ето то су те и такве бљувотине које ви овдје скоро свакодневно фаворизујете и чини ми се помало намећете...јер боже мој...то су врхунски европски домети !!!
Ponedeljak 24.10.2016. 17:16
Да ме нико не схвати погрешно....нисам ја никаква наџак баба и да сам против секса....НЕ !!! Али јесам против оваквог болесног фаворизовања ретардиране Европе и њихове моде! Увјек гласам за љубав и то је нешто најљепше што 2 особе могу међусобно осјећати....а секс и размјена њежности то је интима њих двоје а не позоришни комад за читаву јавност...јер ипак се по много чему издвајамо од животиња...не морамо да их имитирамо...!!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online