Utorak 30. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 05.02.2016.
02:30
Vestionline A

Probajte ove poze i dovešćete je do ludila

Ako još uvek niste sigurni šta vaša devojka želi u krevetu, i kako da je dovedete do ludila, evo nekoliko praktčnih saveta. Naime, američki seksolozi došli su do zapažanja šta je to o čemu dame potajno maštaju, ali nisu dovoljno hrabre da to i priznaju.

pixabay.com
Slušajte savete stručnjaka, i vaša devojka će biti i više nego zadovoljna

Kako prenosi Men's health, ako se budete rukovodili ovim savetima, pružićete svojoj partnerki veča za pamćenje.

Oralni seks

- Većina žena koje sam ispitivao u toku svog rada, koje su uglavnom Amerikanke između 18 i 45 godina, često su čeznule za seks pozom u kojoj one leže na krevetu sa raširenim nogama i savijenim kolenima, dok njihov partner leži na stomaku i oralno je zadovoljava - kaže Džil Mekdevit, seksolog i autor knjige "Sex positions for every body".

Razlog zašto žene vole oralni seks jeste zbog stimulacije klitorisa, koji se obično ne stimuliše tokom vaginalnog seksa.

Misionarska poza

- Žene obožavaju misionarsku pozu zato što omogućava dublju i značajniju povezanost partnera. Žene žele da osećaju bliskost i intimnost sa svojim partnerima, pogotovo tokom seksa. U misionarskoj pozi, telo omogućava laku penetraciju, a partneri su u mogućnosti da se gledaju, dugo i strastveno ljube, a pritom su im tela pripijena i sinhronizovani su im pokreti. Trenje tela koje se pravi tokom penetracije brže vodi ka intenzivnom orgazmu - kaže klinički seksolog i seks terapeut Tamara Grifin.

Neka žena bude gore

Žene vole ove poze zato što im omogućavaju kontrolu brzine, ugla i dubine penetracije.

- Kada je žena gore, lakše je da pronađe ugao koji će nju lično više uzbuditi. Ruke muškarca su slobodne da stimulišu njene druge erogene zone, kao što su grudi, leđa i zadnjica, što takođe povećava senzitivnost i uzbuđenje. Ove pozicije takođe nude direktnu stimulaciju klitorisa i G tačke, što povećava njene šanse za orgazam - kaže Grifin.

Zmija

U ovoj pozi žena leži na stomaku na krevetu, a njen partner lagano prodire u nju otpozadi.

- Kada pomislimo na seks otpozadi, obično se fokusiramo na doggy pozu. Ali zmija može da bude efektnija za svaku ženu zato što predstavlja kombinaciju penetracije i maženja klitorisa - dodaje seksolog Džesika O'Rajli.

Kašika

Ugao u ovoj pozi postavlja pritisak na prave delove tela kod oba partnera.

- Iako ova poza ne omogućava kontakt očima i dalje je sjajna poza za sve one koji žele fizičku bliskost u toku seksa. Kao i kod poze u kojoj je žena gore, i u ovoj pozi muškarac može da se fokusira na ostatak partnerkinog tela i da joj mazi stomak, grudi, vrat ili klitoris - kaže Grifin.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online