Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 01.12.2015.
02:30
Mens's Health A

Devojke tvrde da u krevetu najviše vole ovih devet stvari

Primenite samo jedan od ovih trikova i postaćete pravi umetnik među čaršavima...

pixabay.com
Žene otkrivaju šta vole u krevetu

U susret Danu zahvalnosti, portal Askmen sproveo je anketu kako bi utvrdio šta je to na čemu su žene zahvalne u krevetu, a rezultati su pokazali sledeće:

Kada slušate njene potrebe

"Ponekad grub seks nije i najbolji. Veoma sam zahvalna što imam muškarca koji sluša moje potrebe u krevetu, a ne prati samo svoje koje ga čine srećnim. Ovo čini seks mnogo prijatnijim iskustvom za oboje" napisala je Kami.

Kada je oralno zadovoljite

"Volim kada počnem da izlazim s nekim i kada me on iznenadi oralnim seksom. To je osvežavajuće i uzbuđujuće kada se muškarac pre svega fokusira na moje potrebe, pa tek onda na njegove. To čini da se potrudim još više i ja njega oralno zadovoljim" smatra Lusi.

Seksting

"I ja uživam u seksi fotografijama. Mi njima često šaljemo, pa je zabavno kada i mi iznenada dobijemo poneku sliku. To zaustavi moj dan na trenutak i učini da poželim da odletim kući kod njega zato što mi on pokazuje šta me čeka. A takođe pokazuje i da misli na mene. Koja devojka to ne voli?" bio je odgvor Mišel.

Kada joj pružate brojne orgazme

"Kada nakon jednog orgazma on nastavlja da se trudi iako ja mislim da nema šanse da ponovo dostignem orgazam, to je tako seksi. Tera me da pomislim da mogu ponovo da uživam u orgazmu i to je tako uzbuđujuće" napisala je Danijela.

Kada koristite kontracepciju

"Zahvalna sam na dobroj, pouzdanoj kontracepciji. Zahvalna sam brojnim opcijama i planiranom roditeljstvu, kao i kada dobijem edukaciju iz ove oblasti", mišljenje je Džener.

Kada ste strastveni

"Najviše sam zahvalna strasti u spavaćoj sobi. Nakon što ste s nekim pet godina, strast može da izbledi, ali uvek može da se povrati načinom na koji će me zagrliti, pogledati u oči i poljubiti u čelo", kaže Dženis.

Kada idete sporo

"Zahvalna sam kada muškarac ide lagano i mojim korakom, na svim poljima. Od komfornosti do načina na koji hoda" amatra Laurel

Kada cenite njeno telo

"Toliko sam zahvalna za svoje zdravo, snažno telo koje ima sposobnost da pruža i prima ljubav. I mnogo sam zahvalna muškarcu koji to ume da ceni" rekla je Andrea.

Kada vodi ljubav iako mu nije do toga

"Zahvalna sam kada on zaista nije u raspoloženju za seks jer je pod stresom, ali vidi da sam ja uzbuđena, pa me onda zadovolji. Kada se pobrine za mene, ja sam veoma srećna, a i on je srećan, jer ga više neću zaskakati tražeći da vodimo ljubav", misli Gigi.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online