Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 03.11.2015.
02:30
Telegraf A

Postoji 13 vrsta penisa i evo koji je omiljen među ženama

Verovali ili, penisi se ne dele samo na male-srednje-velike ili tanke-debele, već tu, barem sa ženskog gledišta ima mnoštvo finesa.

ayurvediccure.com
Neki tipovi penisa mogu da budu zbunjujući

Ukoliko niste znali kakva muškost sve može da bude, za vas su autorke portala 24sata.rs odlučile da pobroje sve fele na jednom mestu. Tekst prenosimo u celosti:
 

Penis je tako tajanstven i veličanstven (ovo drugo nije baš slučaj sa svim primercima). Rekao bi čovek, šta tu ima da se priča, može da bude veliki ili mali, debeo ili tanak. Nije tako, postoji čak 13 oblika penisa.

1. Zbunjujući tipa 1

Ovaj penis je u opuštenom stanju ne baš nekih dimenzija, možemo reći neprimetan. Međutim, tih nekoliko centimetra može da naraste i dva do tri puta.

2. Zbunjujući tipa 2

Suprotno od zbunjujućeg tipa 1, ovaj se se klati u trenerci i ocrtava na farmerkama. Ono što ga razlikuje je trenutak u kome veličina postaje bitna, jer on tada naraste svega nekoliko centimetara ili uopšte ne naraste.

3. Banana

Ime sve govori. Ovaj penis je oblikovan i savijen kao banana. Savršen je u misionarskoj pozi, jer stimuliše glitoris i G-tačku.

4. Čekić

Ovaj ima debeli glavić i tanje telo, a odličan je za “zakucavanje”, jer dobro prianja na zidove vagine.

5. Pečurka

Razlika između njega i čekića je u dužini. Pečurka ima još izraženiji glavić, ali kraće telo. Najbolja poza je od pozadi.

6. C

Jednostavno rečeno, ovo penis je u obliku slova “C”. On je ukrivljen na desno, a najbolja poza je kašika ili obrnuta misionarska.

7. S

Verovatno se pitate, koje je sledeće slovo abecede. Ovaj penis ide levo, pa desno. Iako vas njegov izgled možda neće impresionirati, osim kao čudo prirode, on u rukama dobrog majstora pravi čudo u krevetu.

8. Zdepast

Ovaj penis je širi, nego duži. Idealan je, jer savršeno prianja na zidove vagine, samo je bitno da je dobro podmazan.

9. Olovka

Tanak je i ravan kao olovka, čak mu je i glavić širine kao i telo, što mu daje elegantni izgled. Međutim, on nije baš tako kul u seksu, koliko je lep. Seks s njim može biti kao da vas neko buši, posebno ako ste “široke” tamo dole, a analni seks je gotovo nepodnošljiv.

10. Šargarepa

Omiljena hrana zečeva je ujedno i najpoželjniji oblik penisa većini žena. On je aerodinamičan. Tanak na kraju i posepeno se širi kako idete ka korenu. To mu omogućava lagani i bezbolan ulazak.

11. Ljuti rvač

Zvuči seksi, zar ne? Ovaj penis ima izražene vene na sebi. Pulsiranje njegovih žila pruža dodatno zadovoljstvo. Zamislite prirodni vibrator. Ovaj penis je upravo to.

12. Naborani starac

Ovakav penis se uglavnom davi u svojoj koži. Ne znate da li je labav ili krut, veliki ili mali. Seks s njim je prilično naporan.

13. Mamut

Ne zato što je veliki, jer bismo rekli slon ili nilski konj, nego zato što je užasno dlakav i kao takav treba da bude deo praistorije. Žene zaista mrže da ga traže u moru vaših dlaka.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online